КАТ – Варна: Пътищата в града се обработват с луга

Всички пътища във Варна се обработват с луга, информира дежурният в КАТ. Движението става в една лента – бъдете внимателни, съветват още от КАТ, тъй като на места все още пътните настилки са хлъзгави и опасни.

реклама

Няма информация към 6:30ч. за неработещи светофари в града. Очаква се между 7:30 и 10ч. движението в района на кръстовището с булевардите “Владислав Варненчик” и “Христо Смирненски” да се регулира от регулировчик.

Катастрофите през изминалото денонощие са 55 на брой, информират още от КАТ-Варна. Те са леки, само с материални щети.

Пристанищата във Варна и Бургас работят нормално, научаваме от “Ръководство на корабния трафик – Черно море” в интернет.

От сайта на АПИ става ясно, че е намалена видимостта до 50 м на места в област Разград и до 100 м на места в област Варна.

Пътните настилки в страната са предимно заснежени на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени. Подробна информация може да видите в сайта на АПИ: www.api.bg, както и в мобилното приложение LIMA. Летищата в Бургас и Варна работят нормално.

През изминалата нощ след 21:00ч. не са постъпвали сигнали на телефона на оперативния дежурен в Община Варна. Преди този час, обаче граждани са подавали сигнали за много непочистени пътища, особено в района на селата Долище и Каменар.

Сигнали е имало и за закъсали в снега коли.

Всички автобуси на Градския транспорт във Варна работят нормално.

реклама


4 коментари

Напиши отговор
  1. Пътните настилки били почистени казвате?!? Къде??? На 3 булеварда до половината за цяла Варна?? Пак се изложиха от общината, пак подцениха ситуацията. Армагедон ли не беше апокалипсис ли не беше зима си е бе хора. Снега идва леда и той само че като кажете така оправдавате вашата некомпетентност.

  2. НАГЛА ЛЪЖА !
    Само бул. Мария Луиза изглежда почистен и лугиран. Бул. Владислав Варненчик е почистен, но не е лугиран, защото дори преминаващите коли не са успели да разтопят снега и леда. Всички останали улици са лед и сняг, нито снегорин са видяли, нито луга помирисали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *