Военнослужещи изпълняват задачи в помощ на населението в областите Варна, Добрич и Плевен

Военнослужещи и техника от Българската армия изпълняват задачи в помощ на населението в областите Варна, Добрич и Плевен днес, 11 януари 2017 г.

реклама

Военнослужещи от военните формирования 34 410 и 38 010 от състава на Военноморските сили с верижна и тежка техника оказват съдействие на аварийните екипи за възстановяване на електрозахранването и почистват от преспи и навявания пътната инфраструктура в района на селата Дръндар, Николаевка, Кичево, Кривини, Солник, Бърдарево, Голица и Булаир в област Варна, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

В област Добрич военнослужещи с роторни снегорини и верижни машини от военните формирования 28 770 – Балчик и 36 780 – Шабла от състава на Военновъздушните сили (ВВС) оказват помощ за почистване на пътната мрежа от преспи и навявания, извличане на закъсали автомобили в общините Шабла и Балчик и доставка на стоки от първа необходимост.

В област Плевен военнослужещи с роторен снегорин и високопроходим автомобил от военното формирование 52 090 – Долна Митрополия от състава на ВВС оказват помощ по почистването на общинския път между селата Пелишат и Радишево.

От вчера следобед до 02.00 ч тази нощ роторен снегорин и личен състав от военното формирование 28 130 – Стражица от състава на Съвместното командване на силите извърши снегопочистване на част от пътната инфраструктура по направлението Военнослужещи изпълняват задачи в помощ на населението в областите Варна, Добрич и Плевен

Стражица – Паисий – Виноград и пътната мрежа в село Паисий, Област Велико Търново.

Стани част от новините с NovaVarna.net!
Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

реклама


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *