Въпрос към кмета на Варна: Ние пешеходците как да се придвижваме? (СНИМКИ)

Наша читателка се свърза с нас, отчаяна от състоянието на квартала, в който живее.

реклама

Ето какво ни сподели:

“Здравейте.Аз съм от квартал Трошево. Почистени са само булеварди при нас. Искам да попитам кмета, но не е възможно ние пешеходците как да се придвижваме,с шейна, или да летим,а може би с магическа пръчка..? Боклуците не са изхвърляни също.
Никъде почистен тротоар не видях, а няма да казвам на колко старци помогнах да нагазят в преспите.”

реклама

реклама


2 коментари

Напиши отговор
  1. Никой не се халосва, а просто си плащаме данъци и искаме да вървим по що годе почистени тротоари ,поне по главните улици.Никой не говори за блокови пространства и тесни улички с претъпкани затрупани от сняг коли. Почистването на тротоарите е работа на Общината и съответните кметства. Затова кмета да се поразходи без кола и да повърви той по непочистените тротоари и ще видим дали ще иска отново да слезе от колата си.

  2. Точно под статията се вижда “Варна – Европейска младежка столица 2017 стартира с 3 събития! Вижте програмата”… Та си мислех дали част от програмата не е случайно почистване на снега? Странното е, че всичко това явно се счита за нормално …. На никого не му прави впечатление, освен ако лично не го засяга… Всеки се е затворил в неговия си свят, а останалите – кучета ги яли…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *