Скорпион: Ще имате успехи в бизнеса

ОВЕН
Спекулативните ви сделки ще се реализират. Не подписвайте договори, преди да сте сигурни, че защитават и вашите интереси. Отдайте се на почивката си, не досаждайте с прекалените си грижи на околните. Очаквайте промени с положителен знак и радостни известия от чужбина.

реклама

ТЕЛЕЦ
Добри отношения с колеги и партньори. Макар инициативите да са ваши, ще бъдете склонни да приемате тяхното становище по работните проблеми. Днес се отпуснете, използвайте успешно почивния ден. Звездите дават творческо вдъхновение и талант за хората на изкуството. Не харчете пари за удоволствия сега.

БЛИЗНАЦИ
He тъpcетe занимания, пpи кoитo ce изиcквa пocтoянcтвo-пpoмeнитe подхождат повече на темпераментния ви характер. Може да изявите своята артистичност и романтика в дома си, като се заемете с неговото подреждане.

РАК
Евентуално пътуване зад граница за вас или за член от фамилията ви. Възможно е да влагате пари в имущества, получени като наследство от баща ви. Трябва да инвестирате и семейните пари, които ако са в оборот, могат и да се увеличат. Не мислете много за пари, те ще ви намерят.

ЛЪВ
През този ден ще бъдете склонни към нервно пренапрежение, ще имате желание да спорите, да избързвате. Днес е по-вероятно да губите, отколкото да печелите, защото не влагате много разум в парите и харчите без сметка.

ДЕВА
В службата ви назрява сериозен конфликт. Постарайте се да успокоите атмосферата, тежките думи само внасят напрежение. В резултат на далновидна финансова политика и на проява на здрав разум ще съумеете да заделите настрана известна сума.

ВЕЗНИ
Очакват ви проблеми в домакинството, особено дамите. Трудните взаимоотношения в службата през изминалите дни ще ви направят нервни и неспокойни. Може би е най-добре днес да се отдадете на покупки – предмети за дома или за дрехи за обновяване на гардероба ви.

СКОРПИОН
Вероятно някои от подвластните на знака ще се спрете на работа, свързана с пътища и представителства. Други ще имате известни успехи в общ бизнес с роднините. Пътуване с брачния ви партньор ще подхрани взаимната ви обич.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще имате емоционални затруднения и ще искате да избягате от другите, няма да имате желания и за никакви светски изяви. Очаквайте трудности при осъществяването на сделки с чужбина и на проект, свързан с далечно пътуване.

КОЗИРОГ
За творческите личности този ден може да е един от най-продуктивните в научната, писателската или в журналистическата работа. Възможно е да осъществите бизнес-пътуване. Очаквайте разногласия в дома ви, както и трудности в общуването с членовете на семейството.

ВОДОЛЕЙ
Емоционалните ви проблеми могат да се окажат пречка за съсредоточаването ви и по този начин да затруднят взимането на правилни решения по делови и финансови въпроси. Неочаквано посещение ще предизвика суматоха в дома ви. Възможно е заради него да отложите някои от вечерните си срещи.

РИБИ
С вашите емоционални реакции днес ще подразните хората около вас. Възможни са конфликти в семейството заради пари. Очаквайте предизвикани от вас самите събития. Чрез реклама и делово пътуване установявате нови, много перспективни бизнес-контакти.

Източник: Канал 3

реклама


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *