in

„Плъзнаха“ първите версии за трите трупа във Вълчи дол

Както по-рано „Нова Варна“ съобщи, три трупа на баща, майка и син са открити в ранния следобед днес във Вълчи дол, Варненско.

Според основната версия на криминалистите става въпрос за убийство и самоубийство. Бившият пожарникар Енчо Иванов извадил пистолет и застрелял сина си Калоян, а после и жена си Иванка, твърди „24 часа“.

Накрая сложил край на живота си. Първоначалната версия е била, че наркоман е убил семейството.

Тя обаче била отхвърлена, след като било открито оръжието на престъплението – законният пистолет на пенсионирания пожарникар.

Разпитани са познати и близки на жертвите, които могат да хвърлят светлина върху отношенията в семейството. С разследването на тройната смърт се е заела Варненската окръжна прокуратура. Във Вълчи дол веднага е отишъл и дежурен прокурор.

Според друга версия, тиражирана сред местните, Калоян Иванов, познат в града с прякора Багера, може да е убил своите родители и да се е самоубил. Калоян е 30-годишен, а в градчето разказват, че е имал проблеми с алкохола и наркотиците.

До момента от полицията във Варна потвърждават единствено, че във Вълчи дол има случай на тежко криминално деяние, но не се оповестяват подробности.

Тройно убийство смрази Варненско

Публикувано от Дамян Дамянов