in ,

Тази неделя във Варна ще се проведе „Здрава, красива и подмладена? ДА! Лесно е!“

Тази седмица един от най-извесните диетолози ще посети Варна. В неговата практика има много успели в борбата с наднормените килограми.

ЗАЩО ДА СЕ СРЕЩНА С ДОКТОР ПЕЛОВ, СЪЗДАТЕЛЯТ НА СИСТЕМАТА „HEALTHY BEAUTY AND ENERGY“ и АЛЕКСАНДРА ИВАНОВА – АВТОРЪТ НА НАЙ-ПРОДАВАНАТА КНИГА ЗА 2016-ТА ГОДИНА „РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ … РАЗМЕРЪТ НА ТАЛИЯТА“?

– Омръзна ли ти да си все гладна и… недоволна от отражението си в огледалото?

– Дотегна ли ти да броиш калории?

– Искаш ли нервното напрежение и мигрените да спрат?

– Свива ли ти се сърцето, когато видиш как погледът на любимия се плъзга по стегнатото тяло на друга жена?

– Притесняваш ли се да се съблечеш гола на светло пред партньора си?

– Сигурна ли си, че твоят мъж не се оглежда за друга – по-привлекателна и жизнена? -Още ли се питаш: „Защо като отида на работа все нещо не ми се получава, все съм уморена, успехът все ме подминава?“

– Омръзна ли ти постоянното търсене на решение, на време, за да го изпълниш, и липсата на достатъчно воля, за да издържиш, докато безброй реклами те бомбардират с „мигновени“ и „вълшебни“ средства за „чудодейни“ успехи?

– Още ли харчиш луди пари в името на жизнеността и красотата, а резултатите си остават видими само в рекламите, които са ти пробутали това „чудо“?

– Омръзна ли ти обстоятелствата да диктуват действията ти?

Срещата с д-р Пелов и Алекс ще ти даде решението за това как без усилия на волята, без диети, без лекарства, без хирурзи, без козметици, без психоаналитици да върнеш живота в ръцете си!

https://www.youtube.com/watch?v=zI3qQWN78KY

Семинар-среща „Здрава, красива и подмладена? ДА! Лесно е!“, гр. Варна (5.02.2017), начало – 11 часа. Хотел „Черно море“, бул Сливница 33, ет 1, конферентна зала 1.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/379840595704402/ 

Цени на билетите /предварителна продажба/: 35 лв; от 2 до 4.02 – 40 лв.

*Спонсорирана публикация

Публикувано от Дамян Дамянов