in

Варненци полудяха по Black Games в най-новата зона за забавления в центъра на града (ВИДЕО)

Новото е още по-добро, когато е много повече от това, което си очаквал!


Следвайки своя принцип, създателите на The Black Sheep Brewhouse откриха официално игралната зала Black Games – Black Sheep. Освен с модерен дизайн и професионално оборудване, съобразено с последните световни тенденции, залата претендира да се наложи като поле за изява на младите хора, защото има поглед в бъдещето.

Екипът на Black Games – Black Sheep като дългогодишен сътрудник на различни младежки и социални организации, има амбицията да предостави възможност за творческо развитие и социална адаптация на младежи в неравностойно положение и на всички останали, които желаят да развиват творческите си заложби.

Вижте залата в нашето интервю с Иван Евтимов + обиколка на Black Games:

Неслучайно гости на откриването бяха хип-хоп групата Connection crew. Добре познати от улиците на Варна, обединени от танците, музиката и любовта към изкуството. Талантливи младежи, които завързват трайна връзка с емоциите и спомените на хората.

Всички гости имаха възможност да тестват залата безплатно и да се включат в първите игри Black Games. Иновативна състезателна игра и запазена марка на заведението. Разбира се участието беше поощрено и с награди, което ще бъде тенденция в игралната зала.

Флиперите, като ретро игрален автомат, се превърнаха в атракция за повечето малки гости, които искрено се забавляваха.


За всички любители на тематичните турнири, екипът на Black Games – Black Sheep е подготвил годишна програма в два сезона- пролетен и есенен, като в новогодишния турнир играчите, класирали се до шесто място ще имат възможност да се борят за голямата награда, като трупат точки.

Състезанието започва на 05.03.2017 с „Джага“.

Разбира се в The Black Sheep Brewhouse са добре дошли всички, които искат да хапнат, да послушат жива музика, да гледат въздушния спектакъл, представен от балет „АРТ Денс“ и после да поиграят в залата просто за удоволствие.

Подробности за програмата на турнирите очаквайте скоро на страницата на Black Games – Black Sheep, както и на телефон 0877 600 908.

*Спонсорирана публикция

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/