in

Екшън в Каварна! Мъж и жена са наръгани при побой в дискотека

Мъж и жена от Каварна са с порезни рани след скандал, развихрил се след полунощ в неделя в дискотека в морския град.

На 05 март в 01,50 ч. по телефона в РУ Каварна е заявено от М.М., на 39 г. от гр. Каварна, че в дискотека в с.гр. е нанесен побой на живеещия с нея на семейни начала В.М., на 38 г. от с.гр., известен на МВР, осъждан, рецидивист, това съобщиха от Областната дирекция на МВР за „Нова Варна“.

В 02,30 ч. по телефона е получено съобщение от Д.П., на 36 г. от гр. Каварна, известен на МВР, за това, че транспортира за МБАЛ Добрич М.Х., на 39 г. от с. Топола, общ. Каварна, известен на МВР, с прободна рана в областта на корема.

От проведените ОИМ и ПСД е установено, че на 05.03. около 01,30 ч. в дискотека в гр. Каварна, Д.П. е нанесъл удар с юмрук в лицето на В.М., в следствие на което между тях е започнало сбиване, в което са участвали и М.Х. и М.М. В резултат на сбиването М.Х. е получил порезна рана в областта на корема, М.М. порезна рана в областта на седалището, а В.М. е с охлузни рани в областта на гърба.

От проведените мероприятия не е установено използването на хладни оръжия при сбиването. М.Х. е настанен в МБАЛ Добрич в отделение по хирургия, без опасност за живота. В.М. и Д.П. са задържани за 24 часа.

Образувано е бързо производство срещу задържаните лица.

Публикувано от Дамян Дамянов