in ,

Избираме личност от Варна! Петър Николов – адвокатът, който спря Уникредит и много други

/Публикацията е спонсорирана от множество благодарни приятели и клиенти на Петър Николов, с пожелание за успех за един достоен българин. Редакция и текст – екип на НОВА ВАРНА. Източници: Българско национално радио, БТВ, официален сайт на ВМРО, Информационна агенция БЛИЦ, медия Нова Варна, Стандарт Нюз, БГДНЕС и др., посочени в препратките/

Много българи се питат има ли смисъл да гласуват и защо да го правят. Липсата на точна информация за хората, които кандидатстват за тази „работа“, към работодателя – народа, обикновено дава власт на безизвестни депутати, които не се интересуват от региона си и хората, живеещи в него.

Представяме Ви биографията на един успял човек, ще Ви разкажем за него – какво е направил, защо кандидатства за работата депутат и какви са способностите му. Ако подкрепяте ПАТРИОТИТЕ – ТОВА Е ЧОВЕКЪТ СРЕД ТЯХ.

https://www.youtube.com/watch?v=aeuXOgZyEDs

Биография

Адвокат Петър Николов е на 37 години, сгоден. Професионалната му кариера започва в Агенция за държавна финансова инспекция към Министерство на финансите във Варна, където проверява провежданите обществени поръчки и спазването на бюджетната дисциплина. Впоследствие преминава в служба „Военна полиция”, където се занимава с икономическата престъпност в Министерството на отбраната.  След оттеглянето си от служба се насочва към гражданското право с цялата увереност и желание да защитава. За разлика от много други, неговите дела и резултати говорят сами по себе си.

Политически убеждения

По убеждения Петър Николов е патриот и е членувал само и единствено във ВМРО.

Обществени постижения

Николов е адвокат, който води редица успешни дела срещу монополисти – банки, мобилни оператори и помага на много хора да се спасят от несправедливо наложените им дълговете.

Ще разкажем накратко за някои от най – значимите случаи на Николов, за които може би вече сте чували:

През 2016 г. адвокат Николов прави пробив и осъжда банковия гигант Уникредит, който неправомерно е усвоявал пари по жилищен кредит на младо семейство. Банката безпрецедентно трябва да върне 12 500 лв. надвзети пари – повече информация можете да намерите тук.

През 2014 Николов помага на Андрей Едрев да осъди България за достъп до договорите за добив на злато – повече информация можете да намерите тук.

Това дело повдига много въпроси относно това кой и как използва богатствата на България. Дискусията по него и до днес е силна в обществото.

Това е Преслава.  На 17 години тя тежи 34 кг. Причината – анорексия, причинена от стрес. От Енерго-Про оставят семейството да живее 2 години без ток. Николов взима присърце случая и успява да ги върне към по нормален начин на живот, като принуждава енерго дружеството да пусне електричеството. За този случай той казва, че е един от емоционално най-тежките в кариерата му – повече информация можете да намерите тук.

Младата майка Даниела е оставена без 3-те си деца. Николов поема безвъзмездно защитата й и успява да върне децата при майка им. Казусът става национално значим и е излъчен по една от националните телевизии. За тази си и други заслуги, Петър Николов е отличен от адвокатската общност.

През 2014 г Николов и съмишленици събират над 5000 подписа срещу заселването  на роми във варненския квартал Аспарухово.  Информация на Българското национално радио.

Последвалите граждански протести и активната намеса на Николов довеждат до спирането на скандалния проект.

През 2015 година ВМРО го издига за кандидат за кмет на район Аспарухово, където без активна кампания събира над 550 гласа.

След бедствията в Аспарухово единствено Николов поставя въпроса „Къде отидоха парите ни от СМС“

Други значими обществени дейности на Николов са: Защитата на гражданите в ХитриноКолективният иск срещу своеволията на БДЖ , защитата на Динко и Перата

Награди

През 2016 г. Николов се отдава в повечето си време на обществената защита като постига резултати, които му носят освен множеството награди, и високо обществено одобрение.

„Стандарт“ с Оскари за млади юристи – КАТЕГОРИЯ „ДЕЛО НА ГОДИНАТА“ Мотивите за номинация – Защитава жени и деца, жертви на домашно насилие и самотни майки с деца, лишени от средства за издръжка.

Има и множество други номинации и награди, за които Николов казва: „Благодаря за признанието, но за мен е по-ценно да го виждам в очите на хората“

Противно на очакванията, Николов никога не е демонстрирал успехите си. Напротив, хората с решени проблеми са говорили вместо него, а преборените несправедливости  са  били достатъчно красноречиви сами по себе си. Сега, обаче, е време. Време да се чуе и да се види, да се разбере кой и как защитава безвъзмездно и се бори за справедливост.

За себе си Николов казва, че непрестанно е заливан от обаждания от хора, които се нуждаят от помощ, но истинската помощ ще дойде тогава, когато той получи шанса да покаже целия си потенциал.

Всички ние имаме нужда не от харесвания в социалните мрежи, а от  истинска подкрепа. Дайте своята подкрепа с НОМЕР 17 в бюлетината и ПРЕФЕРЕНЦИЯ 9.

„За да одобрите моята кандидатура за работата, от която разбирам. – ДА ЗАЩИТАВАМ ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ!“

НА 23.03.2017 ОТ 19 ЧАСА ВЪВ ВАРНА НА АДРЕС : бул. “Осми Приморски Полк” 58 Варна 9002 ХОТЕЛ „РЕВЕРАНС“ – ЗАЛА ЗА ГОСТИ ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ

СРЕЩНЕ ЛИЧНО С ПЕТЪР НИКОЛОВ

*КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/