in

Задава се нов Фестивал на цацата в Кранево!

Над 200 изпълнители и голяма международна звезда ще превърнат курорта в уникална фестивална дестинация

След успешния старт на Фестивала на Цацата през миналата година от община Балчик и кметство Кранево са категорични – и тази година фестивал ще има!

Запазете си втория уикенд на юни още от сега, за да не съжалявате, че не сте станали част от неповторимата атмосфера на най-свежия морски фестивал по Черноморието.

Датите са 09, 10 и 11 юни 2017, а организаторите обещават програмата да бъде още по-атрактивна от миналогодишната. Фестивалната зона ще предложи на посетителите музикална сцена, арена за състезания, атракции, игри и безброй изненади.

В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична и тепърва предстои да се разберете всички участници в програмата. Отсега можем да издадем, че петъчната вечер (09 юни 2017) ще бъде посветена на рокендрола и хумора, като за това ще се погрижат момчетата от Обратен ефект.

На 10 юни 2017 вечерта ще бъде в Disco & Retro стилистика като на сцената за първи път от много време ще се качат неповторимите Трамвай № 5! Те ще подгреят публиката за истинска звезда от световна величина, чието име организаторите все още пазят в тайна. А неделният ден ще бъде посветен на автентичния български фолклор. Програмата е поверена на народния любимец Илия Луков, който обещава да извие най-голямото хоро за всички времена в Кранево и региона.

Всички, които посетиха фестивала миналата година знаят, че няма да скучаят дори за миг – разнообразната програма ще бъде допълвана от автомобилен ретро парад, състезания и демонстрации, работилници, игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления и много други мероприятия!

Заповядайте да отдадем заедно подобаващо внимание на най-малката риба по нашето Черноморие – цацата! Очакваме да разберем също дали кмета на Кранево ще сготви отново неповторимата кметска рибена чорба за посетителите на фестивала!

И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала, така че – очаквайте подробности за организацията и програмата на Фестивала на Цацата 2017 година и нека дадем старт на лятото още в началото на юни!

Фестивалът на цацата е подкрепен от Община Балчик, кмета на Балчик и кмета на с.Кранево.

Публикувано от Дамян Дамянов