in

Един необикновен концерт „Гласовете ви чувам“ развълнува варненци (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна

Завладяващ и пълен с емоции Първопролетен концерт поднесоха на варненци Фондация “Съпричастие” и модна шоу агенция “ИДЕЯ ПРИМА”. 

Той се проведе вчера в Дома на културата на слепите в града и беше под наслов „Нека правим обикновените неща по необикновен начин“.

Водещ на концерта беше популярният варненски шоумен и водещ, Димитър Увалиев, който както винаги се погрижи за доброто настроение на гостите, а сред тях беше кметът на район „Младост“ – Христо Христов.

Животът без музика би бил една колосална скука – с тези думи беше открито събитието, а с модно ревю, начало на спектакъла дадоха лъчезарните момчета и момичета от „ИДЕЯ ПРИМА“. Те показа разностранни таланти, в допъленение на дефилирането.

Бурни аплодисменти получи песента „За тебе бях“, в изпълнение на Диана Кръстева, последвана от завладяващите български ритми на оркестър за народна музика „Спектър“.

Дейвид Попов „заби“ рок-парчето „Време“.

Специални гости бяха ученици от СОУ за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“ в Аспарухово.

Сред участниците проличаха и имената на Веси Стоилова, сред основните организатори на събитието, вокална група за градски и популярни песни “Еделвайс”, танцьорите от брейк формацията “CRAZY FORCE” и фолклорен танцов клуб “Ръка за ръка”.

„Моя страна, моя България“, в изпълнение на Петър Дечев, беше възможно най-достойният завършек , който изправи публиката на крака.

Публикувано от Дамян Дамянов