Категории: Варна

Найден Зеленогорски: Варна е елитарен град, който заслужава уважение и по-добро бъдеще

Реклама

По време на активната кампания на Реформаторския блок г-жа Меглена Кунева изказа подкрепата си към цялата варненска листа и нейният водач Найден Зеленогорски.

„Искам да изразя приятелството си, не е преувеличено да го кажа, и уважение към Найден Зеленогорски, човек който наистина може да върне надеждата на много хора във Варна.“ Това заяви лидерът на движение „България на гражданите” г-жа Меглена Кунева.

Тя наблегна на това, че Найден Зеленогорски е човек, който умее да обединява и човек който разбира от управление. Той винаги е настоявал да се защитават интересите на Северна България. И най-важното той е човек, който може да прави приоритети, а понякога в политиката да правиш приоритет е всичко. Аз съм сигурна, че Найден е тук във Варна, за да промени политиката за вашият регион и за цялата страна. Ние сме убедени, че с Реформаторския блок може да се направи разумното дясно управление, единственото възможното всъщност дясно управление. Това е обединение, което влиза в парламента според всички социологически проучвания, всъщност единственото, което влиза в парламента с изключение на ГЕРБ в дясно, добави още Кунева.

„Не на последно място искам да кажа за антикорупционният закон. В момента говорят от всички страни за това колко е важно антикорупционният закон да бъде приет. Да, важно е, но ако ние не го бяхме направили и ако не го бяхме подкрепяли до последно, този закон просто щеше тихо да изтлее. Сега вече не може да изтлее, сега вече е тема. И с хора като Найден Зеленогорски ще бъде не просто тема, а ще бъде факт.“

Найден Зеленогорски заяви, че Варна е един елитарен град, който заслужава уважение и едно още по-добро бъдеще. Той изрази надежда, че ще успее да работи за развитието на туризма, земеделието, корабостроенето,индустрията и инфраструктурата на морската столица. Като теми с огромно значение, той изтъкна проблема с овладяване на свлачищата и проблемите с Аспаруховият мост и довършване на неговото ремонтиране.

„На финала на тази кампания бих се надявал за България да предстоят добри дни, а добри дни за мен означава едно дясно центристко мнозинство и едно дясно центристко управление, защото за тези две години бяха постигнати много неща и в образованието и в здравеопазване и в икономиката и във финансите и в отбраната, но и като цяло финансовите показатели на държавата са отлични“, допълни Зеленогорски.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Доброволци изчистиха 100 тона боклуци от Максуда

Доброволци от различни райони на Варна се включиха в акция по разчистване на сметищата в…

преди 6 часа

Всички тези адреси във Варна и областта остават без ток в понеделник

На 20.05.2024 г. В периода 09:00 ч. до 16:00 ч. Поради извършване на неотложни ремонтни…

преди 6 часа

Най-вкусната селска манджа се приготвя по този начин. Бързо и с малко средства

Един от най-вкусните продукти на пазара в това време на годината е баклата. Сега ви…

преди 6 часа

Това са задължителните неща, които трябва да знаете за кърлежите

В сезона на кърлежите различни са факторите, които допринасят за тяхното развитие.  Влагата и обилната…

преди 6 часа

Много хора празнуват имен ден през новата седмица: Това е пълния списък

През новата седмица има много хора , които имат имен ден.На 21 май имен ден…

преди 6 часа

Във вторник е един от най-големите празници в годината

През новата седмица, на 21 май почитаме светите равноапостоли Константин и Елена. Църковният празник е…

преди 6 часа