in

„Реформаторски блок – Глас народен“ събра десните симпатизанти на рок концерт във Варна (СНИМКА)

Снимка: Нова Варна

РБ е гаранцията, че БСП няма да управлява отново и че България ще има дясно-центристко управление „Реформаторски блок – Глас народен“ събра симпатизантите на десницата на рок концерт, с който приключи предизборната си кампания. Групите Светльо & The Legends и Фанданго зарадваха публиката с незабравимите си хитове.

„Да, ние знаем, че влизаме в Парламента“, каза Светльо Витков, „но по-важно е, че ще развалим играта на тези, които са отдавна там и не правят нищо. На тези, които са отдавна там и трябва да им се потърси сметка“.

„Радвам се, че съм водач на листата във Варна“, сподели с присъстващите Найден Зеленогорски от сцената на проявата „В тази листа има много хубави хора, много професионалисти, експерти, екип, който създаде много добри идеи за развитието на Варна и областта. Подкрепете ни на 26-ти март, защото ние сме единствената дясна формация, която ще влезе и всеки глас е важен, за да ни направи по-силни. Реформаторски блок-Глас народен е гаранцията, че БСП няма да управлява отново и че България ще има дясно-центристко управление“ .

На концерта сред публиката присъства и един от лидерите на реформаторите, Меглена Кунева, която коментира преди събитието: „Найден Зеленогорски е принципен човек, идеалист, който държи на думата си и умее да избира приоритети, той е добър управленец и ще бъде много полезен на Варненска област“ заяви тя.
Реформаторите продължават със срещите си с граждани и днес.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Снимка: Нова Варна

Публикувано от Дамян Дамянов