in

Младежи от Варна с трогателна инициатива – събират дарения за бедните ни пенсионери за Великден (СНИМКИ)

МИНАЛАТА ГОДИНА ПЛАКАХА ОТ РАДОСТ НАШИТЕ И ВАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ, ЧЕ НЯКОЙ СЕ Е СЕТИЛ ЗА ТЯХ! – Коментират организаторите.

Цветан Георгиев, Диана Митева и Вили Цанова. Те не са представители на фондация, нито на каквато и да е неправителствена организация. Правят всичко това от позицията си на граждани.

Ентусиазираните младежи от Варна, които миналата година зарадваха 110 пенсионера с топъл обяд и хранителни продукти, отново провеждат инициативата „Подай ръка за Великден“.

Организаторите коментират, че инициативата е насочена към всички възрастни хора, които се лишават от основни храни, за да си закупят лекарства. Тази година очакват още повече продукти и дарения и още пенсионери.

А както знаем, повече от половината от тях в страната живеят под границата на бедност.

Ето какво призовават:

Здравейте, скъпи приятели! Тази година, подтикнати от успеха си на миналия Великден, решихме отново да зарадваме скъпите ни пенсионери. Отново събираме ОЛИО, БРАШНО, ОРИЗ, МАКАРОНИ, БОБ, ЛЕЩА, КОЗУНАЦИ И ЗАХАР, като ще ги окомплектоваме в пакети от всичко по едно + порция топъл обяд за всеки пенсионер.
Продуктите се събират на ул. Кракра 34 (в пералня „Пеликан“). Адресът се намира под колхозния пазар. Ако имате желание, но нямате възможност да ги донесете, обадете се на 0893 684 604 (Цветан Георгиев) и ще дойдем да ги вземем от там, където ви е удобно.

НЯМА МНОГО ВРЕМЕ, А ГЛАДНИ ПЕНСИОНЕРИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА МНОГО, ДАРЯВАЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ, ЕФЕКТ ИМА!
НЕКА ГО НАПРАВИМ ПАК!

Продуктите ще се раздават на 16.04.2017г. (Неделя) в градинката между блоковете на ул.“Георги Бенковски“ 79 и 81.

„Подай ръка за Великден“ във Фейсбук

Ние от Нова Варна призоваваме: Ако познавате такива пенсионери, кажете им за събитието на 16.04.2017, а може и сами да ги заведете – нека се почувстват обгрижвани за празниците!

 

 

 

 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/