in

Спазено обещание! Анималия зарадва изоставените кученца на Варна със 170кг. храна

Обещаното е спазено!

На 12.04 беше направено дарение в резултат от проведената Facebook кампания „Вие харесвате – ние даряваме!“. Общата стойност на всички консумативи надхвърли 300 лв. 

Анималия дари 170 кг. храна, 10 бр. купи с обем 1800 мл и 10 бр. купи с обем 900 мл на Варненския Общински приют в с. Каменар.


Управителката Нели Георгиева споделя, че всичко се движи с нормална скорост и, че съвсем скоро предстоят ремонтни дейности по приюта, в който в момента се помещават 114 животни.

Екипът на ОП „Каменар“ изказа благодарността си към всички приятели и дарители на приюта и се надява броят животни да намалее, вследствие на повече осиновени любимци.

„Постоянно ни подхвърлят кученца, а няма толкова осиновители“ – споделя управителката. „Ето, тези двете, малките, скоро ги изоставиха в кашон“:


Анималия благодари на всички, които подкрепиха инициативата – всяко ваше харесване, споделяне и коментар е важно, защото в кампанията беше заложено обемът на дарението да бъде пряко свързан с харесвания (реакции), споделяния и коментари.

Призоваваме хората да бъдат активни осиновители и ако имат възможност да подарят любов и домашен уют на четириног приятел от приюта!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/