Категории: Варна

Топ атракция – варненци ще вечерят в небето това лято

Реклама

„Вечеря в небето“ – над морето и светлините на Варна. Това ще е една от новите атракции за варненци и гостите на морската столица това лято. Петзвездното похапване с обезопасителен колан на 50-ина метра над земята ще се случва в отворената зона на Пристанище Варна, научи „Нова Варна“.

След като миналото лято община Варна завъртя първия културно-развлекателен календар в зоната на Пристанището, на крайбрежната зона до месец ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани конструкциите на “Dinner in the sky”, които ще предлагат кулинарното преживяване в облаците до края на лятото.

Вечерята в облаците е популярна сред любителите на адреналина в почти всички точки на света, включително и в най-популярните дестинации – като Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и др.

Опитът в “Dinner in the sky” до момента показва, че в средата на платформата владетел е мастършеф готвач, който изпълнява кулинарните желания на клиентите безоктазно, въпреки отдалечеността от земята. Пътешествието в облаците над Варненския залив е възможно да бъде гарнирано освен с вкусна вечеря и с музика на живо.

Над 200 работни места ще бъдат създадени в новата зона за отдих и развлечения на Пристанището във Варна, в която детски кът ще посрещне майките с деца, а вкусна храна и разхладителни напитки ще бъдат на разположение на всички варненци.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Тридневен фестивал: Уникално събитие ще има за 580-ата годишнина от Битката при Варна

580-ата годишнина от Битката при Варна ще бъде отбелязана с тридневен фестивал през октомври, научи…

преди 5 минути

Ердоган за „Евровизия“: Там не можеш да срещнеш нормален човек

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган скочи срещу песенния конкурс "Евровизия". Политикът обвини ежегодното събитие, че…

преди 15 минути

Осъдиха мъж, представил неистинска шофьорска книжка пред полицаи във Варна

От Районен съд - Варна съобщават за медия "Нова Варна", че 49-годишен варненец е бил…

преди 39 минути

До 18 ч. централен район във Варна остава без вода

От ВиК-Варна обявяват, че следните абонати във Варна остават без вода до късно днес (21…

преди 2 часа

Ще има ли видеонаблюдение във влаковете в България?

Стана ясно, че БДЖ възнамерява поетапно да въведе системи за видеонаблюдение, както в локомотивите и…

преди 3 часа

България изпраща над 100 военни в Косово, за поддържат сигурността

Стана ясно, че над 100 български военни ще бъдат изпратени в Косово, където да подпомагат…

преди 3 часа