Гора и плаж – не е мираж! Перфектният баланс на 15 км от Варна (СНИМКИ)

Реклама

 Идва лято и всеки започва да мисли за почивка , предстои ви да планирате лятната си отпуска – ето ви едно добро предложение, което ви позволява да комбинирате релаксиращите плажни бани и прохладните горски разходки.

Почивна база „Черноморец“ е разположена на 30м от ивицата на плаж Черноморец.
Той се намира на около 15км южно от град Варна, между плажовете на Фичоза (на север) и Паша дере (на юг), в близост до защитената територия „Ракитника“ и има много дървета.

Почивен комплекс „Черноморец“ разполага със седем бунгала с капацитет до трима души. Цената за наема на едно бунгало е 40лв. на вечер.
Цялата база е напълно реновирана и всяко едно бунгало е освежено и готово да посрещне своите гости и да им осигури много удобства – спалня плюс допълнително единично легло, плазмен телелвизор с цифров приемник, хладилник, отопление, гардероб, бюро и тераса с маса и столове.

 Почивна база Черноморец предоставя на своите гости банкетна зала, подходяща за всяко празненство, с капацитет до 25 човека. Оборудвана с много добро озвучение, плазмен телевизор и напълно обзаведен кухненски бокс. А ако през горещите летни дни и нощи ви се хапва навън, може да се насладите на градината, обвита от прохладна сянка и песен на птички, където може да си приготвите вкусно барбекю.


Има възможност за наемане и само на банкетната залата, като цената е символична – 7 лв. на човек.
За вашето удобство и комфорт ще отговаря персоналът на базата, който се грижи за почистването, а ако желаете да ви нагостят с апетитна гозба, просто заявете предварително.
Бунгала Черноморец осигурява и забавление за вашите деца, като им предоставя голямо пространство за всякакви игри, детски кът с много играчки и зоокът с различни екзотични животни.

Не е необходимо да се запасявате с провизии за по- дълги почивки – магазините са на няколко минути, а в комплекса има автомат за бира и безалкохолни напитки и кафемашина.

За повече информация за бунгалата и условията:

+359 895 422 612

Facebook:

https://www.facebook.com/bungalanachernomorec/

GPS координати: 43°07’12.9″N+27°55’37.4″E

https://www.google.bg/maps/place/43%C2%B007’12.9%22N+27%C2%B055’37.4%22E/@43.1208388,27.926572,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d43.1202623!4d27.9270614

*Спонсорирана публикация

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Лидерът на гръцка националистическа партия скъса Преспанския договор

В отговор на кризата в отношенията между Атина и Скопие, лидерът на гръцката националистическа партия…

преди 2 часа

Нова идея на хоризонта: Ще пътуват ли безплатно в градския транспорт на Варна всички ученици, студенти, пенсионери и хора с увеждания?

Във Варна общински съветници са дали предложение всички ученици, студенти, пенсионери и хора с увеждания…

преди 2 часа

Извънредно: Атентат срещу премиера на Словакия

Стана ясно, че премиерът на Словакия Роберт Фицо е бил прострелян и ранен. Имало е…

преди 2 часа

Изумително: Учени откриха гигантска газова планета, пухкава и лека като захарен памук

Астрономи откриха нова газова планета. Тя е по-голяма от Юпитер и изненадващо пухкава и лека…

преди 3 часа

Осъдиха мъж във Варна, откраднал чужда кола и хукнал към Аспаруховия мост

38-годишен е бил осъден за противозаконно отнемане на чужд автомобил и държане на марихуана. Това…

преди 3 часа

Извършени ли са строителни измами на територията на област Варна?

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна се провежда разследване за извършени строителни измами, ощетили…

преди 3 часа