Категории: България

Кой кого настъпи и още пикантни подробности около сватбата на семейство Стораро (Снимки/Видеа)

Реклама

Снимка: Виктория Сиракова/ planeta.tv

Сватбата на годината в шоу средите вдигна вчера семейство Стораро. Фики и любимата му Гюлджан си казаха “Да“ пред повече от 600 гости. Залата на хотела, където се проведе тържественото събитие беше пищно украсена в бяло, розово и синьо с много живи цветя.

Младоженците спазиха повечето от традиционните сватбарски обичаи. Фики събра приятели и роднини пред семейната сладкарница в ранния следобед и след като се повеселиха под ритмите на оркестър, отидоха да вземат булката от вече общото им семейно жилище, съобщиха от теливизионната медия Планета. Макар да живеят заедно, той не беше виждал роклята й предварително и не можеше да скрие сиянието в погледа си при вида на красивата си бъдеща съпруга. Двамата, в присъствието на кумовете си – Галена и Галин, се върнаха пред сладкарницата за още танци и веселби.

Разбира се, не малка част от гостите предпочетоха да дойдат направо в залата. Както беше обявено в поканата, настаняването започна точно в 18 часа, като още при влизането си всеки получи подарък. В 19:30 часа булката, младоженецът, кумовете и шаферките влязоха, предвождани от оркестър. Фики и Гюлджан се врекоха във вечна вярност на изнесена церемония в присъствието на длъжностни лица. Водеща на сватбата беше Станислава Ганчева, а съпругът й Краси Радков се включи с няколко скеча и песни.

Снимка: Фейсбук

След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

Последва даряването на подаръците. Първи на сцената излязоха Тони Стораро и съпругата му. Човекът глас каза, че освен, че им дават живота си, са им подарили апартамента, в който вече живеят и един автомобил на, както той се изрази “дъщеря му“, защото той снаха не иска, иска дъщеря. Автомобилът си има и мисия – в нея да се вози внукът му. И тук дойде новината на вечерта. Младите влюбени за първи път официално признаха, че очакват мъжка рожба, която ще се появи около рождения ден на Фики – 3 март, и ще носи името на дядо си Тунчер, но ще го наричат като него Тони.

С приключването на тази официална част, в която младоженците минаха да поздравят и да си кажат “Наздраве“ с всички, при което им раздадоха по още един подарък – сувенир ангелче, започна истински концерт на едни от най-големите балкански звезди – Cengiz Kurtoglu, Zafiris Melas, Haktan Canevi, Hakan Altun, а специална изненада беше и най-добрата турска танцьорка на ориенталски танци Didеm.

Снимка: Фейсбук

Сред гостите имаше много от колегите на Фики – Цветелина Янева, Деси Слава, Емилия, Илиян, Кали, DJ Дамян и Ваня, Есил Дюран, Борис Дали, Биляна, Пепи Христозова, Ави Бенеди, оркестър “Орфей“ и музикантите от орк. “Кристали“.

Само Славка Калчева изви глас и поздрави новото семейство с няколко хора. Константин не успя да дойде, защото същата вечер снимаше клип с Емануела, но беше изпратил представители – жена му и дъщеря му.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

В България е открит радиоактивен изотоп от ГДБОП и ДАНС

Пластини със съдържание на радиоактивен изотоп са иззети при специализирана полицейска операция, проведена от екипи…

преди 54 минути

Старт на дългия уикенд. Добри новини за времето

Както вече стана ясно, този месец има два дълги уикенда. Единия вече мина, а другия…

преди един час

Рано в неделя спират тока в този район на Варна

На 22.09.2024 г. В периода 7:00 ч. до 16:00 ч. Поради профилактика на съоръженията за…

преди един час

Извънредно пътуване на премиерът Главчев до САЩ

Министър-председателят Димитър Главчев заминава за Съединените американски щати, където ще участва в Срещата на върха…

преди един час

Пригответе се за облачно време по Черноморието тази събота

Според прогнозата на НИМХ днес по Черноморието ще има значителна облачност, но въпреки това дъжд…

преди 4 часа

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 18 часа