59 начина да спестиш пари във Варна (СНИМКИ)

Реклама

Излезе от печат и вече е на пазара новата РИК Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018. Това е второто базово издание на чековата книжка, която включва отстъпки (от 10% до 50%) в различни заведения, услуги, развлечения и магазини.

Мисията на Промочек Варна Free Time&Shopping е да оптимизира и повиши покупателната възможност на ползвателите си. Освен това ги насочва към подбрани, качествени и интересни Промообекти, осигурявайки им възможност за разнообразен социален живот.

„Фирмата издател е start up, на две години, имаща няколко издания за малкото време, от което е на пазара. Промочек Варна 2016 – 2017 и Промочек Варна Home Techno Car , с фокус върху обекти за дома, офиса и колата. Промочек е базирана на win – win система, при която всеки печели – и потребителите, и обектите, и разпространителите. По този начин системата сама се мотивира и стимулира търсенето и предлагането, водещи до оптимизация на разходите и повишеното потребление“ – обясниха от ръководството на фирмата.


Промочек Варна Free Тime&Shopping е предназначена за свободното време и шопинг. В нея са включени над 50 бранда в над 70 обекта. Новите обекти са около 30%, като вече има и по – разширена секция за собствениците на автомобили (сервизни услуги, акумулатори, масла, гуми – с отстъпка).

Реалното съдържание на Промочек Варна Free Time&Shopping e 23 магазина, 10 бр. развлечения, 10 бр. услуги и 17 заведения ВИЖ ГИ ТУК. Включените обекти са много разнообразни, покриващи интересите на широка аудитория. Механизмът на работа е следния :
– Приносителят на чек за съответен Промообект получава отстъпката върху цялата сметка/покупка.

Промочек Варна Free Time&Shopping може да спести на ползвателите си 100, 200, 500, 1000лв.+ в зависимост от ползването им (къде и колко).

Важно е да знае, че отстъпките са върху цяла една сметка/покупка (дали ще купиш 1 чифт обувки или два; ще седнете в ресторант двама души или компания от 10 души) с един чек.
Валидността на отстъпките в Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018 е до 01.12.2018г., а цената на една чекова книжка е 20 лв.

„Целта ни беше да създадем продукт с висока степен на полезност за жители и гости на гр. Варна. Знаем, че хората са чувствителни на тема разходи, с чрез Промочек Варна те могат да имат по – голямо потребление без да плащат повече пари. Мислим, че повечето хора обичат отстъпките … И ние сме ги договорили – за тях “ – сподели изпълнителният директор на фирмата – г-н Камбуров.

Промочек Варна Free Time&Shopping е предназначена за хора работещи и живеещи в гр. Варна. ОСвен за лично/семейно ползване, чековата книжка е и полезен и интересен подарък за приятели, колеги и роднини. РИК Промочек Варна се ползва и като награда в томболи или фирмени бонуси.

Множество фирми и организации от гр.Варна осигуриха Промочек Варна 2016 – 2017 за своите служители и администрация, като по този начин повишиха покупателната им способност и засвидетелстваха специално внимание и отношение към персонала си.

РИК Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018 може да бъде поръчана през www.promochecks.eu , при посочените в сайта разпространители, а ако искате да бъдете посетени на място за фирмени поръчки – телефон – 0888 246 098.

 

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Слънчево време ще преобладава днес по Черноморието: Какви ще бъдат температурите?

От НИМХ прогнозират, че днес по Черноморието ще преобладава слънчево време, като максималните температури ще…

преди един час

Безплатен вход за Музея на мозайките в Девня утре: Има нови попълнения в музейната експозиция (СНИМКИ)

Вече може да се види нова витрина в Музея на мозайките. Тя бе поставена точно…

преди 12 часа

Това са верните отговори на матурата по БЕЛ

Министерството на образованието и науката (МОН) публикува верните отговори от провелата се днес матура по…

преди 15 часа

Край Варна показват уникална експозиция от над 100 вкаменелости (СНИМКИ)

Експозицията ще бъде открита на 18 май в Историческия музей в Провадия. Вкаменелостите са от…

преди 15 часа

Нова Варна разговаря с граждани: Защо мненията за новия кмет са толкова противоречиви? (Видео Репортаж)

В разгара на пролетта, когато град Варна кипи от живот и енергия, екипът на Нова…

преди 15 часа

Млад мъж от Варна остава в ареста: От около една година се занимавал с престъпна дейност

Обвиняем за държане и разпространение на метамфетамин е задържан за 72 часа с постановление на…

преди 15 часа