Категории: България

Семинар по електронна търговия повишава уменията на предприемачите

Реклама

Семинар на тема “Как да удвоим продажбите на онлайн магазина си” ще се проведе в градовете Пловдив, Стара Загора и Варна, съответно на 26, 27 и 28 януари. Целта му е подпомагане на предприемачите, занимаващи се с електронна търговия да повишат продажбите си, съобщиха организаторите от eCommerce Academy.

Това е практическо обучение, на което експертът по дигитално развитие Христо Атанасов ще даде много примери и полезни техники, спомагащи увеличаването на продажбите на всеки онлайн магазин. След края на всеки модул участниците ще имат възможността да работят по групи и тестват усвоените знания.

Обучението е насочено към работещи онлайн търговци, които имат желание да подобрят резултатите си и да превърнат повече от посетители на своя онлайн магазин в клиенти. Онлайн търговията е бранш, който бележи завидни ръстове в последните години и с това определено затвърждава мнението, че светът се дигитализира и всеки търговец или производител, разполагащ с продукт или услуга, рано или късно ще трябва да пренесе своя бизнес в онлайн пространството.

Програмата на семинара включва 4 панела с продължителност от час и половина, а в края на събитието организаторите са предвидили панел за дискусия, в които участниците ще могат да поставят всички вълнуващи ги въпроси.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: http://ecommercebg.com/cro

За eCommerce Academy:

eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г от Никола Илчев. Академията цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес в сферата на електронната търговия в България. Нашата мисия е да създадем общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти. За повишаването на техните професионални и лични качества, ще организираме периодични семинари, лекции, работилници и работни срещи с видни специалисти в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Осъдиха мъж, представил неистинска шофьорска книжка пред полицаи във Варна

От Районен съд - Варна съобщават за медия "Нова Варна", че 49-годишен варненец е бил…

преди 11 минути

До 18 ч. централен район във Варна остава без вода

От ВиК-Варна обявяват, че следните абонати във Варна остават без вода до късно днес (21…

преди 2 часа

Ще има ли видеонаблюдение във влаковете в България?

Стана ясно, че БДЖ възнамерява поетапно да въведе системи за видеонаблюдение, както в локомотивите и…

преди 2 часа

България изпраща над 100 военни в Косово, за поддържат сигурността

Стана ясно, че над 100 български военни ще бъдат изпратени в Косово, където да подпомагат…

преди 2 часа

В съседна Румъния тестват летящи раници (ВИДЕО)

В съседна Румъния беше тествана първата раница, с която планинските спасители могат да летят. Тестът…

преди 3 часа

Важна информация за всички български граждани без валидни документи преди изборите

В хода на предстоящите избори за членове на Европейския парламент и народни представители за Народното…

преди 3 часа