Категории: Варна

Варненка от „Гласът на България“ открива младежки фестивал в Морската

Реклама

Най-големият младежки фестивал на Черноморското крайбрежие открива довечера във Варна участничката в „Гласът на България“- Виктория Динкова.

Двадесет и две годишната Виктория Динкова – VICK е най-новото попълнение на българската музикална сцена. Варненката извади първия си сингъл след участие в „Гласът на България“. Млада, красива и талантлива изпълнителка, към момента е сред най- популярните и обичани гласове сред тийн публиката.

Фестивалът е устойчива младежка инициатива, която за поредна година се провежда във Варна, като създава поле за среща и изява на младежки организации от различни градове на страната (Варна, София, Пловдив, Бургас, Добрич и др.) и осигурява възможност на всички млади хора, които ще го посетят, да се запознаят и възползват от разнообразни форми на формално и неформално учене, в него.

В тазгодишното издание е регистрирано участие на рекорден брой организации от страната, което подчертава и засилва националния характер на събитието, за пръв път активно се включва и университет (ВСУ „Черноризец Храбър“.) В богатата четиридневна програма на фестивала (8-12август), която е разположена в следните ключови точки: Вход на морска градина, Обсерватория, Морско казино, Аквариум, както и алеите, свързващи тези пространства, могат да бъдат посетени още танцови работилници с гост преподаватели от Европа (Wilhelmina Stark,Giovani “Dimension” Vreede), за любителите на музиката е вокалното акапела състезание „VoiceAffairs“ с оценяване от публиката.

Планирани са още безброй творчески работилници (актьорски класове, куклен театър, циркова работилница, bodyart и др.), спортни занимания (слак лайн, лонгбоард с традиционно провеждащото се състезание, любимата за всички джага) и за пръв път в историята на FUNCITY+ 2018 Международния турнир – Varna Foosball Open 2018, организиран от Клуб по футбол на маса Джа-Ра.
Турнирът е валиден за ITSF ранкинг система “PRO TOUR” и е с участието на професионални играчи. Предвиден е и весел Парти бус, който ще обикаля горещите парти точки, огнено шоу на “Firete“ и графити демонстрациие. В рамките на фестивала тече и томбола за 10 билета за MTV Varna Beach – най-големият концерт, който варненското крайбрежие е виждал, с който ще завърши FUNCITY+ 2018, и още много награди – изненади от Варна Европейска и младежка столица.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:
Спонсор допълнителна награда:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Да не пропуснем някого: Много хора празнуват имен ден през новата седмица

През новата седмица има много хора , които имат имен ден.На 21 май имен ден…

преди 5 часа

Блъснаха майка с две деца на пешеходна пътека

Стана ясно, че две деца и майка им пострадаха при катастрофа на бул. "Васил Априлов"…

преди 5 часа

Александър Младенов: Майка ми винаги е имала мнениние за всичко свързано с мен

Самият Александър Младенов от телевизизионният формат "Ергенът" заяви, че не направи избор между Магдалена и…

преди 5 часа

Официално: Избраха двама претенденти за сливенски митрополит

Както е известно днес, в Сливен за втори път от началото на годината беше проведен…

преди 6 часа

Кайсиите и техните божествени свойства: Защо всички са луднали по този плод

Както е известно кайсиите имат изключително висока хранителна стойност. Те съдържат витамин А, витамин С,…

преди 6 часа

АПИ с важна информация за всички шофьори

От 9:00 ч. утре - 20 май, до 9:00 ч. на 22-ри май водачите да…

преди 6 часа