Категории: Свят

Възрастна двойка показа на света, че българите нямат задръжки

Реклама

Двойка 70-годишни българи бяха заловени да правят секс на централна улица в Солун, съобщава Bulgaria ON AIR.

Те били бездомни, но живеели постоянно в града. Инцидентът станал в неделя вечерта. Темата беше сред водещите в сутрешния блок на телевизия „Скай“, един от най-гледаните в Гърция.

От прякото включване от мястото на инцидента, репортерът разказа, че преминаващи солунчани подали сигнал в полицията за хора, нарушаващи обществения ред. При пристигането си, униформените помолили двойката да напусне мястото и ги посъветвали да не нарушават отново реда.

Все повече хора в Русия и други страни практикуват секс на открити места. Записи от охранителни камери в Русия документират интимни ласки в паркове и градинки. Главният архитект на Москва пък се похвали, че сексът на открито става все по-модерен в новооткрития парк в столицата.

„Това не е ново явление. В моята практика имам много хора, които предпочитат да правят секс с различни усещания. Много хора отиват в парка, където има възможност да го направят. Най-често го правят заради по-екстремното усещане на нещо непозволено“, обясни сексологът проф. Станка Маркова пред Bulgaria ON AIR.

На коренно противоположното мнение е фитнес инструкторът и продуцент Кирил Вълчев – Скалата. В „България сутрин“ той на няколко пъти подчерта, че това е ненормална кретения.

„Единствената функция на секса е да правим деца. Това е единственото свещено нещо, което човек може да направи в безумния си живот. Първо имаме душа, а не секс. Не може да толерираме всякакви кретенизми“, коментира Скалата.

Проф. Маркова обаче не се съгласи с мнението му и отбеляза, че предимно правим секс за удоволствие и много рядко за да се възпроизведем.

„Стига да не пречиш и да не скандализираш обществото, никой не може да ти казва с кого и къде да правиш секс“, убедена е тя.

„Никой не може да ти надига юргана и да ти казва: „Ти си извратен“. Сексът ни отпуска, измива като с гъба цялото напрежение на човека. Хората имат нужда да са обичани. Тези хора живеят много по-дълго“, каза проф. Маркова.

„Любовта и сексът невинаги са свързани, госпожо“, контрира я Кирил Вълчев. Според него след 1990 година няма забрани и всеки прави каквото си поиска.

„Нормалните трябва да се равняват с кретените, кому е нужно това?! Има хиляди места хората да правят това нещо. На обществени места е идиотщина“, настоя той.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:
Спонсор допълнителна награда:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Без пенсии за Великден и Гергьовден. Кога започва изплащането

Националният осигурителен институт (НОИ) започна плащането на приетите от Народното събрание великденски добавки в размер…

преди 17 минути

Остават само два работни дни: Във вторник изтича важен срок за НАП

От НАП напомнят, че данъкоплатците имат още два работни дни - 29 и 30 април,…

преди 25 минути

Браво на Карлос Насар. Счупи световен рекорд

Стана ясно, че Карлос Насар отново подобри световен рекорд. По време на състезание от Бундеслигата,…

преди един час

Стотици граждани чистиха Варна. Кметът иска това да продължи

Стотици варненци във всички райони на града и петте села в общината последваха призива "Мисли…

преди един час

Тези пет ястия трябва да приготвим за трапезата на Цветница днес

Днес, на Цветница се позволява консумацията на риба и яйца. Не се позволява обаче мазнина…

преди един час

Честит имен ден на всичкси тези имена(СПИСЪК)

Днес е Цветница. На този ден имен ден празнуват всички, които носят имена, произлизащи от…

преди един час