in ,

4 дни забавления и изненади на първия зелен Семеен фестивал във Варна по случай 1 юни

От 30 май (четвъртък) до 2 юни (неделя) парк „Владиславово“ ще се превърне в най-празничното място за деца във Варна.

Вълнуващи преживявания и много забавления очакват варненци и гости на града на тазгодишното първо издание на Семеен фестивал Владиславово. Събитието е вдъхновено от Деня на детето, затова съвсем не е случайно, че периодът на провеждане съвпада с 1 юни.

Събитието се провежда по покана на кмета на района – Николай Костадинов. Организаторите предлагат алтернативен зелен празник и канят семействата да посетят фестивала и заедно със своите деца да го отбележат пълноценно сред природата. По този повод те са взели решение да не се предлагат никакви консервирани безалкохолни напитки. Посетителите ще могат да консумират само и единствено висококачествени, свежи домашни напитки, лимонада и студен чай. А те със сигурност ще им бъдат необходими, тъй като всички ще имат страхотната възможност да се включат в най-разнообразни физически и спортни активности, игри и множество развлечения.

Още от първите минути гостите на фестивала ще се потопят в празничната атмосфера благодарение на специалните декори.

На фестивала ще има различни игри с публиката, както и специални семейни игри и надпревари, в които победителите ще получат най-различни награди.

Сред предлаганите активности ще откриете екстремна стена за катерене, която за първи път ще бъде инсталирана във „Владиславово“; виенско колело, от което ще  можете да се насладите на фестивала отвисоко с децата, както и всякакви други разнообразни развлечения за малки и големи.

За тези, които предпочитат да се излежават и да релаксират, е предвидена специална зона за отдих с най-различни барбарони, люлки и хамаци. А всеки, който иска да се почувства като на пикник, ще има възможност да наеме срещу символичен депозит одеяло или федербал. Депозитът ще бъде напълно възстановен при връщане на наетите екстри.

Всеки ден на фестивала ще има DJ програма с различен стил музика (диско, ретро, фолклорна и балканска музика), която ще звучи от изградената за целта сцена, а водещ ще бъде любимият на децата шоумен Монти, който ще ни забавлява по време на цялото събитие.

За същественият празник на децата, 1 юни, ще има специален гост – магьосник, който ще изпълнява различни фокуси за малките зрители и ще им подарява различни подаръци.

А когато огладнеете след всички игри и емоции, ще можете да се насладите на първокласното барбекю, приготвено от местни майстори от „Владиславово“. Организаторите са помислили и за десертите – главен герой на всеки детски празник. Изкушаващите свежи плодови шишчета на Frutella, обилно обляти в белгийски шоколад, ще ви очакват на фирмения щанд.

Заповядайте на едно по-различно и здравословно място, където заедно ще отпразнуваме един незабравим първи юни в парк „Владиславово“!

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/