Студент търси ‎€ 60 000 за лечение на парализирания си баща

Вилен е от град Бургас, 22-годишен спортист и студент, както той сам се представя. Причината да ви пиша е баща ми – Шант Гегамян, казва той в писмо до медията ни.

През 2010 година му откриха туморна формация на главния мозък с размер близо 10 сантиметра.
Това наложи спешно да му бъде направена операция в “Св. Иван Рилски” от проф. Бусарски. След операцията той е изцяло парализиран от лявата страна на тялото.

Хистологията показа, че баща ми има Злокачествен мозъчен тумор и му дадоха само 3 месеца живот.
След многобройни консултации във водещи клиники в Европа, ние решихме да продължим лечението му в Анадолу Медикал Център в Турция.

Там татко премина през лъчетерапия и няколко курса химиотерапия. В продължение на 5 години закупувахме всички необходими лекарства със собствени средства, защото здравната каса ни отказваше да ги получим безплатно, защото лечението е извършено в Турция.

Благодарение на високото ниво на лечение, което получи в Турция, баща ми изуми всички професори в клиниката като пребори болестта и остана в ремисия за цели 9 години.

Парализиран, но жив и щастлив, той продължи да ни радва с присъствието си. Девет години по-късно, на 11 февруари тази година резонанса показа, че туморът е рецидивирал в огромен размер и има спешна нужда от 2 операции – за поставяне на клапа в мозъка и отстраняване на тумора.

Трябва да бъдат направени и курсове с лъчетерапия, химиотерапия и рехабилитация в същата клиника в Турция, в която баща ми бе излекуван преди 9 години.

Нямаме никакво време, с неописуема болка виждам как състоянието му се влошава с всеки изминал ден.
Колкото и да ми е неудобно съм принуден да потърся помощта ви за набирането на тези средства. Лечението струва приблизително 60 000 евро.

От 2010 година насам сме похарчили двойно по-голяма на исканата сума собствени средства за лечението на баща ми. Ако ги имахме тези пари повярвайте, не бихме се замислили за миг.

Всеки, който ни познава, знае какво значи той за мен и майка ми и какви грижи полагаме за него, и най-важното – колко добър човек е баща ми.

Досега не бях споделял с друг, освен с най-близките си приятели за състоянието на баща ми, но за съжаление, в момента съм принуден да го направя, за да го спасим. Обръщам се към всеки един от вас, който има възможност!

За повече информация, прочетете тук.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Айтозлийката Селин Али накара светът да говори за България

снимка facebook

Ути готви миди в двуметров тиган на входа на Морската