Категории: Спонсорирани

Красотата има едно име: Makeup.bg

Реклама

Ежедневно всички искаме да изглеждаме красиви и да излъчваме увереност. Грим, прическа, маникюр, парфюм – всичко това изисква много време. Сега вече не е необходимо да прекарвате часове по магазините.

Онлайн магазин MAKEUP е само на един клик разстояние. Тук можете да намерите всички продукти, за да създадете вашата зашеметяваща визия.

Снимка: Make up.bg

Мода, красота и здраве!
Комбинацията от тези три концепции е това, което прави MAKEUP толкова харесван. Разхождайки се през неговите виртуални рафтове, имате възможност да се запознаете с огромния свят на парфюмерията и козметиката, както и да научите за последните тенденции.
За да подчертаете красотата, има много предложения за декоративна козметика от Artdeco, L’Òreal Paris, Pupa, Chanel и др.

Снимка: Make up.bg

Но кое се помни най-дълго? Парфюмът, разбира се! За щастие ще намерите всичко необходимо, за да изберете този, който няма да остави никого безразличен – парфюми и дезодоранти, парфюмни спрейове и кремове. Всичко за мъже, жени и дори деца. Guerlain, Hugo Boss, Yves Saint Laurent са само някои от марковите аромати, които чакат да заемат своето място на вашата тоалетка. Косата, кожата и грижата за ноктите са едно от най-важните неща. Можете да избирате от широка гама от по-малко известни марки, както и от добре познати и доказани имена. Шампоани от Kerastase, кремове от Clinique, серуми от Lancome, тоници от Vichy – всичко това ще превърне вашата ежедневна грижа в истинско удоволствие. Мъжете също не са пренебрегнати, благодарение на Paco Rabanne, Gillette, Bvlgari, Hugo Boss. За любителите на натуралната и органична козметика са осигурени страхотни продукти. Уверете се!

Грижа за бъдещето
Най-красивият период на жените е бременността, така че за тази фаза магазинът предлага специална селекция, пълна с кремове, масла, кърпички и много други аксесоари от Chicco, Nivea, Marion, Ziaja, Weleda, както за бъдещата майка, така и за малкото ѝ съкровище, така че тя да може да се наслади на всяка минута от това прекрасно време.

Снимка: Make up.bg

Удобство при пазаруване

В забързания свят никой не иска да губи ценното си време, но всеки иска да изглежда и да се чувства добре. Ето защо MakeUp ще ви помогне. Вкъщи на дивана, на работа пред компютъра или на почивка с приятели, можете лесно да поръчате цялата козметика и парфюмерия, от които се нуждаете. Ще получите качествени продукти от официалните представители за ЕС. Освен това, ако поръчката надвишава 49 лева, се възползвате от безплатна доставка.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy Life

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Какви температури да очакваме утре по Черноморието?

От НИМХ прогнозират, че тази нощ облачността ще е значителна, като на отделни места в…

преди 1 минута

Легендата на рока Джо Лин Търнър се обясни в любов на Варна

В събота вечерта легендата на рока Джо Лин Търнър сподели в своя Фейсбук профил снимки…

преди 4 минути

Обрат след приетите промени за 15% таван на надценката за хляба

Ескалира напрежението след приетите промени в закона, с които се определи пределна търговска надценка от…

преди 21 минути

Почина знакова холивудска актриса

Стана ясно, че е починала знаковата холивудска актриса Сюзън Беклини, която ще бъде запомнена завинаги…

преди 28 минути

След 4 години зад решетките заради COVID-19: Китайска журналистка излиза от затвора

Китайска журналистка е била четири години в затвора заради репортажа си за началото на епидемията…

преди 40 минути

Търсят спасители за 10 неохраняеми плажа в област Варна

10 са неохраняемите плажове във Варненско, за които областният управител е обявил обществена поръчка за…

преди 54 минути