Категории: България

Българките са в топ три на най-красивите жени в света

Реклама

Най-красивите жени по света се раждат между Средиземно море и Северния океан.

Конкуренция на дамите от близките на нас географски ширини правят единствено горещите хубавици от Бразилия, Колумбия и Ливан, пише Блиц.
Твърдението не е голословно и не почива на твърденията на поредния екранен мачо, а е резултат от сериозно проучване, съчетало в себе си методи от антропологията, представителни социологически анкети и анализи на биометрични и физиологични данни.

Според учените най-красивите жени живеят в Украйна – Киев, Одеса и близо до Черно море. А малката България е в Топ 5 на света. И в това няма нищо случайно.

Българката от 21. век е с меки черти и елегантен овал на лицето, стройна фигура и красива кожа. Напоследък е и много добре облечена, което подчертава нейната хубост. А къде в България живеят най-красивите жени?

Ето кои са и останалите нации по света с изключително красиви жени:

1. Украйна

В Киев, Одеса и около Черноморието живеят най-красивите типични славянки – светли, синеоки, с изключително елегантни фигури.

2. Швеция

Тези блондинки от Скандинавието са известни със стройните си фигури и светлата кожа. По правило са високи, с дълги крайници. Освен това са много дружелюбни, възпитани и умни.

3. България

Нашите дами са в топа на световните красавици, което е огромно признание. Американци и западноевропейци описват българките като изключително секси, високи, романтични, дружелюбни и, естествено, красиви.

4. Холандия

Макар да не живеят на най-доброто място на света, холандките са изключително ценени дами. Не е изключено принос за този факт да има и свободната консумация на марихуана в родината им. След две дръпвания на туриста всичко в Ниската земя му изглежда много по-хубаво, отколкото реално е.

5. Ливан

Екзотиката тук не е подминала нито един мъжки блян. От векове Близкият изток и красотата вървят ръка за ръка, но към приказната хубост на някогашните арабски и персийски принцеси днешните жени в Ливан са добавили и модерна визия със сексапилни извивки на правилното място в женското тяло.

6. Бразилия

Когато говорим за красиви жени, няма как да минем без бразилките. Дамите в тази страна са в изключително широка гама – от смугли красавици с пищни форми и карибски дупета, до красавици с немска кръв, докоснати по най-добрия начин от южноамериканската екзотика. От смесването на различни етноси и култури Бразилия е дала на света красавици като Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен. No comment.

7. Италия

Тук срещаме точно обратното – класическата средиземноморска красавица, която пази ценното ДНК наследство на най-забележителните дами от античността – пищни, чувствени и пламтящи жени.

8. Хърватия

Още една балканска държава в Топ 10, известна с красивите си жени. Те са взели най-хубавите черти на сръбската изящност, съчетана с мекото влияние на Адриатика. Хърватките изглеждат като екзотични европейки с най-доброто от Балканите, Средиземноморието и славянския ген.

9. Колумбия

Невероятен микс от испански, мексикански , афроамерикански и местен привкус. Дамите, които заедно с комшийките си от Венецуела са абонирани за короните в конкурсите за красота, са едновременно екзотични и типични представителки на горещата латино хубост, ценена по цял свят.

10. Франция

Десетката се затваря от дамите, които векове наред налагаха стандарта за женска красота. Французойката е стилна, добре поддържана, секси и винаги добре облечена. Неслучайно Париж все още диктува модата в облеклата и бельото, ароматите и beauty културата по света.

*******
Спонсор на наградата този месец:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Кирил Петков: Моите огромни съболезнования на близките. Бог да прости загиналия

Кирил Петков написа публикация в профила си във Фейсбук, след катастрофата край Варна с автомобил…

преди 8 часа

НСО потвърди: Починал е втория шофьор в катастрофата с Кирил Петков край Варна

Около 17.30 часа днес, 16 май, служебен автомобил на Националната служба за охрана е претърпял…

преди 10 часа

Извънредно: Край Варна катастрофира кола на НСО с Кирил Петков. Има загинал

Стана ясно, че днес около 17:30 часа на входа на Аксаково, област Варна, е катастрофирал…

преди 10 часа

Важно съобщение: Временно затварят този булевард във Варна

Заради отстраняване на опасно сухо дърво и клони утре за няколко часа ще бъде затруднено…

преди 12 часа

Обявиха добри новини за шофьорските книжки

От Министерството на вътрешните работи (МВР) обявиха, че са отстранени проблемите при част от процедурите…

преди 12 часа

Ето какво каза 100-годишен данъкоплатец пред изпълнителния директор на НАП

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов посети 100-годишен данъкоплатец в къщата му в смолянското с.…

преди 13 часа