Категории: Варна

Най-цветното парти идва във Варна – OctOMBRE Fest (СНИМКИ/ВИДЕО)

Реклама

Неонови светлини, огромни летящи медузи, пъстроцветни папагали, човек, облечен в костюм от стъкло – вълшебство, феерия и силна Tech House музика – така ще изглежда най-цветното парти във Варна – OctOMBRE Fest на 19 октомври.

Ако сте се наситили на всякакъв вид музика, ако търсите ново преживяване, в което самите Вие да бъдете главните действащи лица, отбележете си датата 19 октомври в календара.

Екипът на OctOMBRE Fest ще ви впечатли с нещо специално, нещо различно, нещо, което не се вижда всеки ден. Фокусът на събитието е изцяло върху самото преживяване.

Представете си как танцувате сред театрални декори, сияещи от неонови светлини. Във въздуха прелитат огромни медузи и пъстроцветни папагали. Обръщате се, а до Вас танцува човек с костюм от стъкло.

Най-неочаквано във въздуха политат безброй бляскави конфети. Един цветен спектакъл, в който Вие сте главните действащи лица.

С наближаващия Хелоуин, екипът на OctOMBRE Fest Ви предизвиква да изпробвате костюмите си малко по-рано. Най-популярната версия на хаус музиката, позната като “Tech House”, е комбинирана с всичко това и ще бъде основният фон на спектакъла.

„Електронната сцена има достатъчно сериозни и “тъмни” партита, които не са по вкуса на всеки и само феновете им ги посещават. В контраст на това, главната цел на OctOMBRE Fest е да добави това, от което музиката се нуждае – забавление и цвят. Осъзнаваме, че хората са се наситили на всякакъв вид музика и търсят нови приключения. Нещо специално, различно, което не им се случва всеки ден. Много от хората около нас не ходят на партита просто, за да слушат някой диджей. Много от тях дори не знаят кой е гостът или просто не им пука. В крайна сметка всичко опира до това да се забавляват и да си прекарат добре. За целта трябва да им предложим такова уникално изживяване, в което да бъдат главните участници и да си спомнят дълго време“, споделят организаторите.

Повече информация четете тук: https://www.facebook.com/events/372807136961540/ 

 

 

Дата: 19 Октомври (Събота)
Място: Рубик, бул. „Приморски“ 5, Варна
Начало: 00:00ч до 06:00
Артисти: Electriksoul, Peter Pavlov, Tommy Riverra, Oktay
Телефон за контакт и резервации: 089 788 2135
Вход: 10 лв (Може би скъп спрямо ежедневните събития, но определено не и за такова преживяване. Декорите, ефектите, актьорите и танцьорите, всичко това прави партито специално.)

*******

Стани част от новините с Нова Варна! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Важно съобщение: Временно затварят този булевард във Варна

Заради отстраняване на опасно сухо дърво и клони утре за няколко часа ще бъде затруднено…

преди 52 минути

Обявиха добри новини за шофьорските книжки

От Министерството на вътрешните работи (МВР) обявиха, че са отстранени проблемите при част от процедурите…

преди един час

Ето какво каза 100-годишен данъкоплатец пред изпълнителния директор на НАП

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов посети 100-годишен данъкоплатец в къщата му в смолянското с.…

преди един час

Дара избухна след „Денсинг старс“: С Джими бяхме мачкани и порязани откъм оценки

Певицата Дара и партньорът ѝ в танцувалното шоу "Денсинг Старс" Джими вдигаха журито на крака…

преди 2 часа

Европейската комисия разследва Фейсбук и Инстаграм: Какво се случва?

Регулаторите на Европейския съюз (ЕС) стартираха официално разследване на Meta заради потенциални нарушения на правилата…

преди 2 часа

Чували ли сте за него? Това е мъжът, причинил мащабно наводнение в САЩ, за да попречи на жена си да се прибере

Тази история звучи повече като сценарий за някои филм, но всъщност е самата истина. Преди…

преди 3 часа