in ,

Проф. Пламен Панайотов: Глезете сърцето си с добра храна, положителни емоции и малко вино (ВИДЕО)

Проф. д-р Пламен Панайотов, началник на Клиниката по кардиохирургия в УМБАЛ „Св. Марина“ Варна и новият носител на приза „Лекар на годината“. 

Работил е в „Пирогов“, Национална кардиологична болница, София. От 2000 до 2005 г. работи в Кардиологична болница в Истанбул и Клиниката по сърдечна и гръдна хирургия, „Chest Diseases Hospital“, Кувейт. От 2008 година е началник на Отделение по кардиохирургия при УМБАЛ „Света Марина“ във Варна.

Той е щастлив, че се е завърнал в родината и заедно със съпругата си, която е лекар в неговия екип, спасяват ежедневно животи.

„Да се върнеш в родината е едно от най-хубавите неща, които можеш да направиш“, разказа професорът пред микрофона на медията ни.

7 000 пациента са оперирани за 15-те години от създаването на клиниката.

„Създавайте положителни емоции на сърцето и тялото си, радвайте го с хубава храна и хубаво червено вино, избягвайте стреса. Това са златните правила на професора, който прибави ценната статуетка за приза Лекар на годината към колекцията от награди.

Вижте какво още сподели той във видеото:

 

*******
Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.