Инвестиция за бягство от натоварената градска среда

Реклама

Морските ваканционни имоти представляват все по-голям интерес за българските купувачи.
През последните две години най-често търсещите имоти за почивка или инвестиция по българското Черноморие са българи от София и Пловдив, като тенденциите сочат, че все повече ще се увеличава делът на местните купувачи.
Освен желанието за инвестиция във ваканционно семейно жилище, все повече хора търсят дългосрочен начин да избягат от шумната, натоварена и прашна градска среда. Все по-често се търси баланс между ежедневната работа в града и живот извън голямото населено място.
Само на 7 км от центъра на Варна се намира новият проект на ЯВОР АДжилищен комплекс „АЗИМУТ“. Луксозният комплекс е разположен на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на 900 м от центъра на ж.к. Виница и на 1000 м от к.к. Св. Св. Константин и Елена. На практика, разстоянието до Св. Св. Константин и Елена и морето би могло да се преодолее дори и без автомобил.
Основното предимство на затворения жилищен комплекс „АЗИМУТ“ освен красивата визия,безкомпромисното качество на изпълнението и вложените материали, е спиращата дъха морска панорама още от първия етаж. Комплексът е с луксозна средиземноморска визия и се състои от две пететажни сгради – сграда „ЮГ“ и сграда „ИЗТОК“, около които са разположени басейн с размери 10 м на 16 м, голяма зона за релакс с детска площадка и 5 дка озеленено дворно пространство. Двете сгради са еднотипни с РЗП около 3000 кв. м. всяка.
В сградите има 65 ексклузивни апартамента, от които са останали за продажба едва 16!

Снимка: Жилищен комплекс АЗИМУТ

Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с прекрасна морска панорама, просторна дневна и обширна тераса. Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.
Строителните дейности на комплекс „АЗИМУТ“ напредват с пълна сила! Довършват се вертикалите към втори етаж на сграда „ИЗТОК“, а на сграда „ЮГ“ се изгражда плочата на втория етаж.
Очаква се грубият строеж на комплекса да приключи до края на февруари 2020 г.
Инвеститорът на проекта ЯВОР АД има атрактивно предложение за следващите двама желаещи да закупят апартамент в комплекса до края на ноември. Двамата закупили жилище в „АЗИМУТ“ – сграда „ЮГ“ ще получат към своя нов апартамент и подарък изба в комплекса. Тя е ситуирана на ниво сутерен, на което се намират и подземните гаражи. Има възможност за избор на местоположение и квадратура до изчерпване на избените помещения.

Снимка: Жилищен комплекс АЗИМУТ

Компанията инвеститор на проекта ЯВОР АД е с над 15-годишен опит в строителството на недвижими имоти и в портфолиото му са включени множество жилищни сгради и два обекта с обществено предназначение. Въпреки кратките срокове, в които реализира проектите си, ЯВОР АД не прави компромиси с качеството на използваните строителни материали и изрядното планиране и реализиране на всички технологични процеси.
За повече информация за този и други проекти на „ЯВОР“ АД, посетете http://www.yavorad.com.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life Реклама:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Във Варна спират тока в тези райони точно в почивната неделя

На 19.05.2024 г. В периода 10:30 ч. до 17:00 ч. Поради извършване на оперативни превключвания…

преди 9 минути

Пазете се: Във Варна има бум на ухапани от кърлежи

Стана ясно, че за 2 седмици близо 100 души са ухапани от кърлежи в област…

преди 13 минути

На крачка от голяма трагедия: Какво се случи със Сашко от Перник в събота вечер(ВИДЕО)

Стана ясно, че за кратко време Сашко от Перник отново се е загубил. Детето изчезнало…

преди 26 минути

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Днес на места в планинските райони от западната половина на страната валежите ще са временно…

преди 2 часа

Доброволци изчистиха 100 тона боклуци от Максуда

Доброволци от различни райони на Варна се включиха в акция по разчистване на сметищата в…

преди 17 часа

Всички тези адреси във Варна и областта остават без ток в понеделник

На 20.05.2024 г. В периода 09:00 ч. до 16:00 ч. Поради извършване на неотложни ремонтни…

преди 18 часа