in

Мнима майка проси пари с куп лъжи в центъра на Варна (СНИМКИ)

Снимка: Георгиев/ Фейсбук групата "Забелязано във Варна"

Варненци се възмущават в социалните мрежи от млада жена, която обикаля магазините в района от Икономическия университет до хотел „Черно море“ и иска пари за памперси на тризнаците си, като със сълзлива история обещава да върне скоро.

Връщането, разбира се, никога не се случва, както е и почти сигурно, че тя няма близнаци.

Затова предупреждава Георгиев във фейсбук групата „Забелязано във Варна“.

„Искам да ви попитам и едновременно с това, да предупредя, за тази закръглена женица, която обикаля района около Хотел-Галерия-Графит (всички възможни обекти,магазини и т.н) Идва при вас с добре скалъпената история, като ви моли за 7-10 лева, при някои случаи повече. Парите и трябвали за памперси за тризнаците и. Подхода и е добре измислен и обяснява, че живее точно до вашия обект, на еди си кой етаж, кой номер всичко и че си е оставила децата,за да слезе да попита за услугата, всичко по възможно най-достоверен начин“, пише варненецът.

Снимка: Георгиев/ Фейсбук групата „Забелязано във Варна“

По думите ѝ заплатата на мъжа ще бъде преведена малко по-късно.

Мнимата майка не искала да взима децата и да ходи надалеч, за да не ги разкарва в студа.

„Задава ви въпроса дали ще сте тук след час, като ви пита колко е сега часа, за да ви каже в колко ще се върне, за да ви ги върне“, пише още Георгиев.

И ако все пак се решите, да и дадете пари, благодари ви и ви пита дали искате кафе или нещо да ви черпи после като се връща. Вече доста случаи има такива,точно с този женски индивид, като няколко от тях са още от лятото.

Варненецът призовава да бъде намерена мнимата майка на три и да спре да лъже и проси по този начин. Ако сте я виждали, пратете съобщение в групата.

 

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.