in

Теодор търси помощ за болната си майка

Теодор Георгиев се обърна с молба за помощ, от която се нуждае в битката с коварна болест, налегнала майка му. Вижте историята му.

Казвам се Теодор Георгиев и започвам тази кампания с цел да помогна на моята майка Милена в борбата с коварния рак, който застрашава живота ѝ.

Тя е не само изключителен родител, но и невероятно мил и работлив човек, който има нужда от вашата подкрепа, за да продължи да се бори смело напред!

Моята майка Милена е преживяла много в живота си. Родила ме е едва на 22 години и се разделя със съпруга си едва година по-късно, но макар бидейки самотна майка, ме отгледа с абсолютна любов и отдаденост.

След като моят дядо, нейният баща, почина, тя трябваше да се грижи не само за мен, но и за баба ми. Преди около три години взе решението да се премести в Англия в търсене на по-добри възможности за семейството ни. Скоро след нейното преместавене, тя беше диагностицирана с рак на гърдата.

Както може би знаете, това не се счита за терминален рак, затова всички бяхме обнадеждени, че ще се оправи. След операция, която премахна половината инфектирана гърда и определени лимфни възли, комбинирана с имунотерапия и химиотерапия, болестта ѝ беше в ремисия (макар и с крайно изтощена имунна система).

За съжаление обаче, този септември се оказа, че ракът не само се беше върнал, но и се беше разраснал.

Метастазите, всички от които са в трети или четвърти стадий от своето развитие, са се разпространили из белите дробове, другата гърда, костите и лимфните ѝ възли също.

За да окажа не само финансова, но и душевна подкрепа в борбата на мама, се преместих в Англия при нея преди около два месеца. Тепърва започвам да работя тук и затова все още се налага и тя да ходи на работа, но търся по-добри възможности.

Според онкологичния екип в Англия раковите образувания не могат да бъдат премахнати с химиотерапия или операция на този етап, затова целта ни е да спрем нататъшното му развитие.

Лечението, което ѝ предписаха, бяха хапчета, които намалят нивото на естроген, тъй като смятат, че то е причина за бързото развитие на рака. Този метод е относително нов, затова бяхме обнадеждени, че ще помогне, но засега няма резултати и ракът продължава да расте. Лекарите ни съветват да продължаваме с въпросните хапчета и да изчакаме резултат, но се страхувам, че не разполагаме с толкова много време.

С майка ми заедно решихме да разгледаме алтернативни лечения с надеждата това да е нещото, което ще и помогне.

Намерихме клиника в Германия, която специализира в лечението на ракови образувания в четвърти стадий. Те предлагат интензивна имунотерапия, комбинирана с развитие на имунната система. Това лечение се състои от добавки, които се надяваме ще подобрят състоянието на имунната ѝ система достатъчно бързо; целта е да се предотврати формирането на нови метастазии чрез засилване на имунната система и по този начин да се спре разпространението им.

Смятам, че това лечение е е най-сериозният шанс на майка ми в борбата с рака. За нещастие обаче не разполагаме с необходимите средства да покрием цената на лечението.

Имунотерапията струва 35 000 евро, а и имаме допълнителни разходи по престоя в Германия.

Също така, по време на лечението няма да можем да работим, което ни оставя без сигурен доход, а трябва да продължим да плащаме наема за жилището и в Англия, ако искаме да има къде да се върнем.

След лечението смятаме да продължим развитието на имунната и система чрез различни добавки, които също ще са голям разход, но се надявам да покрием тези разноски, когато и двамата се върнем на работа.

Сърдечно ви моля за помощ в борбата на майка ми с каквато сума можете да си позволите – силно ще оценим вашата подкрепа и съдействие.

Подробности може да видите тук. Благодаря искрено за помощта ви!

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/