in

Днес ни очаква слънчево време

Снимка: Pixabay

Над Черноморието ще бъде слънчево, преди обяд с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 10 – 11°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 20° и 25°, по-ниски по морския бряг 13°-16°, за София около 21°. Вечерта от югозапад ще започне увеличения на облачността, а след полунощ вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от североизток, в Северозападна България от северозапад, и ще се усили.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра 5°-6°.

 

Източник: meteo.bg

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/