in

Григор се „заигра“ със сестрата на луднала по него тенисистка (ВИДЕО)

Kадър: Twitter

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се заигра със седемкратната шампионка от „Големия шлем“ Винъс Уилямс и накрая си показа коремните плочки.

Гришо беше гост във вече традиционните онлайн тренировъчни сесии на американката. Двамата проведоха близо половинчасово съвместно занимание и зарадваха своите фенове в „Инстаграм“ с интересни упражнения.

Българинът поемаше инициативата, демонстрирайки завидни способности в скачането на въже. В същото време сестрата на легендата Серина Уилямс, която преди време беше луднала по Григор, се омота няколко пъти. Освен това двамата даваха практични съвети на зрителите за физическите натоварвания в домашни условия, показвайки упражнения, за които не са нужни специфични уреди.

В края Винъс Уилямс провокира Гришо да си покаже коремните плочки и да задоволи интереса на фенките си по света. Американката прояви артистични способности и припадна от захлас, завършвайки забавно онлайн тренировката.

По публикацията работи: Ралица Петкова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/