in

Какво е състоянието на Борис Джонсън в момента (ВИДЕО)

Кадър: Фейсбук, Boris Johnson

Снощи той бе приет в интензивно отделение

Борис Джонсън ще остане в интензивно отделение и тази нощ. В официално изявление от „Даунинг стрийт“ 10 обявиха, че премиерът на Великобритания е в добро състояние. Той е в съзнание и диша без външна помощ. Временно изпълняващия длъжността премиер на Великобритания – Доминик Рааб каза, че е напълно уверен, че Борис Джонсън ще се излекува от болестта.

На пресконференция, на която замести премиера, Рааб обяви че през изминалото денонощие във Великобритания е имало рекордно голям брой починали след заразяване с коронавирус – 786 души. За сравнение, това е с над 300 повече от обявените през предишния ден.

„Борис Джонсън получава най-добрата възможна помощ от отличен медицински екип. Състоянието му е стабилно, не се налага механична вентилация, или интубиране. Самият той е в добро състояние на духа. За нас в кабинета той не е само началник, а колега и приятел. Мислите и молитвите ни са с него“, каза Доминик Рааб.


По публикацията работи: Ивайла Андонова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/