in ,

Слънчево момиче от Варненско има нужда от помощ в борбата ѝ с коварно заболяване

Снимка: Helpkarma

Чаровната Жани от Аксаково се нуждае от нашата подкрепа, за да продължи тежката и битка онкологично заболяване

Сумата, нужна за това, е 32 000 евро и е непосилна за семейството. Заедно обаче можем да помогнем на семейството в този труден момент за тях. Ето какво споделя майката на Жани в платформата helpkarma:

„Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно добро и борбено момиче-Жани на 17г. С това обръщение към вас искам да Ви помоля да ни помогнете да съберем необходимата сума за нейното лечение. През август 2017 дъщеря ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия.Те приключиха февруари месец 2018 и всички изследвания бяха добри. Но на 14 януари 2020г. се наложи да се премахне и далака също в град Плевен, поради връщане на заболяването. Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, но изследванията не показват очаквания ефект. Потърсихме мнение от Турция и оттам ни предлагат добро лечение.

Поради провеждащото се лечение тя не може да посещава училище и да се среща с приятели свободно…въпреки това тя се справя отлично,благодарение на нейния борбен дух…мечтае много скоро да може отново да посещава любимото си място-залата за народни танци! Въпреки неприятните странични ефекти от лечението, тя за миг не свали своята усмивка от лицето!!

Силно се надяваме с ваша подкрепа да можем да съберем сумата много скоро!

БЛАГОДАРИМ ВИ!!!!“

Можете да помогнете на това прекрасно момиче като дарите средства в платформата  helpkarma.

Публикувано от Ивайла Андонова

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Артмениджмънт. Вдъхновението ми са музиката и хората. Обичам думите да се леят както мелодията, която образуват нотите в един такт и едновременно с това да предизвикват емоция във всеки един човек, до когото се докоснат.