in

Обработват плажовете във Варна по нова технология (СНИМКИ)

Варненски концесионери и частна фирма работят съвместно в началото туристическия сезон с нова технология, която да осигури спокойствието и безопасността на всички летуващи жители и гости на града.

Желанието на концесионерите на варненските плажове да осигурят необходимото спокойствие и безопасност за своите посетители  е това, което ги мотивира да се доверят на новата технология, която използва една от водещите фирми за дезинсекция във Варна. В условията на променящата се здравна обстановка не само в България, но и по целия свят, различни работещи отрасли си подават ръка в името на това здравето на хората да остане основен приоритет за бизнеса в рамките на предстоящия туристически сезон за града и курортните комплекси около него.

Благодарение на професионалистите, с които разполага компанията, както и на иновативната технология, която прилага –  вече 6 плажа в курортния комплекс „ Св.св.  Константин и Елена“ и един на територията на к.к. „Златни пясъци“ са напълно обработени. За тази цел компанията използва дрон, чиято ширина на разпръскване достига до 4 метра. Това категорично осигурява гаранция за достигане до всяко едно кътче от красивите брегове и максимален комфорт на всички туристи и посетите на морския град в началото на туристическия сезон.

Публикувано от Снежи Раева

Завършила съм специалност "Журналистика" в ШУ "Епископ Константин Преславски". Работила съм в сферата на медиите.