Категории: Спонсорирани

Търсиш си нова работа? Искаш ли да създаваш интернет игри?

Реклама

Една от малкото индустрии, които порастнаха по време на световната карантина бе Game индустрията. Затворени в къщи, с много свободно време и лоши новини по всички медии хората търсеха разнообразие и утеха в развлекателния сектор. Една варненска ИТ компания смело оглави класациите за най-теглени приложения. Зариба и Адванс Академи организират 3 месечно обучение, след което най-добрите курсисти ще получат предложение за стаж, а тези, които се справят отлично с крайното задание ще получат и платените си такси обратно.

Снимка: Адванс Академи

В курса Game Development ще развиете умения в следните области: симулация, компютърни графики, детерминистични алгоритми, физика, звуково програмиране и основни функции на потребителския интерфейс. Началото е само след месец, подходящо е за напълно начинаещи и е след работно време. Обучението е водено от двама топ разработчика и лектори – Радослав Петков и Паскал Новаков. Радо е завършил Технически университет – Варна, специалност “Компютърни системи и технологии”. Стартира професионалната си кариера като .NET програмист в международната компания CSC през 2015 година. Там работи за клиенти като Honda, Generix Group и други. В началото на 2018 година се присъединява към екипа на Zariba Group, където продължава развитието си като Game Developer, а Паскал e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е WEB Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, DemandWare, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

Повече информация можете да откриете на адрес: https://advanceacademy.bg/game-development/, на телефон +359889990030 или във Facebook:

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 2 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 2 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 2 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 3 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 3 часа

Двама души изгоряха при пожар в къща в България

Обгорените тела са били намерени под останките на изгоряла кирпичена къща. Все още се установява…

преди 3 часа