in

РЗИ с информация за новозаразените с Covid-19 във Варна

Снимка: Pixabay

Във връзка с разпространението на заболяването COVID-19 на територията на гр. Варна и областта, РЗИ Варна информира:

В единния информационен портал за COVID-19, към 00 часа на 31 юли, за изминалото денонощие, са регистрирани 46 нови случаи на лица от област Варна, с положителна проба за COVID-19. Положителните лица са от различни възрастови групи, основно от семейни огнища, пациенти и медицински персонал в лечебни заведения и с дифузно разпространение. Продължава епидемиологично проучване за установяване или липса на връзка между случаите.

Общо за област Варна случаите, с регистрирани положителни проби за COVID-19 в информационната система достигнаха 674. Хоспитализирани в Инфекциозна клиника гр. Варна са 42 пациента, с леки симптоми или без симптоми на домашно лечение са 466 лица, излекувани са 158 лица.
Продължава епидемиологичното проучване от служителите от Регионалната здравна инспекция за установяване и предприемане на мерки към положителните и контактните лица.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Ивайла Андонова

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Артмениджмънт. Вдъхновението ми са музиката и хората. Обичам думите да се леят както мелодията, която образуват нотите в един такт и едновременно с това да предизвикват емоция във всеки един човек, до когото се докоснат.