Категории: Варна

Предават на съд в Добрич френски пенсионер, блудствал с малолетни лица

Реклама

Окръжната прокуратура в Добрич предаде на съд френски пенсионер за многократни блудства с малолетни деца и създаване на порнографски материали

63-годишният френски гражданин е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Добрич за многократни блудствени действия, извършени с малолетни момиченца, за създаване на порнографски материали с тяхно участие и държане на такива файлове в карта-памет и външна преносима памет.

Подсъдимият, който е френски пенсионер, се заселил в България през юни 2018 г. В началото се настанил в хотел в Балчик, а юли 2018 г. заживял в къща под наем в село в община Балчик. Там се запознал с българско семейство, което започнало да му помага в домакинството срещу заплащане. Така се запознал с племенничките на мъжа, които били деца на възраст от 9 до 11 години.

Разхождал ги с автомобила си до Балчик, Добрич и Варна. Понякога водел децата на кино, делфинариум и ги черпел в заведения. Така момиченцата започнали да гостуват и в къщата му. При срещите им децата понякога били придружавани от семейството, но често 63-годишният французин ги вземал с автомобила си и оставали насаме.

През коледната ваканция на 2019 г. посещенията на децата в дома му зачестили. На 2-ри януари 2020 г. извършил с три от децата действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като ги опипвал по гърдите и половите органи. Същото се повторило и на 4 януари с две от децата, и на 5 и 6 януари.

В периода от 2-ри до 5-ти януари 2020 г. подсъдимият французин в условията на продължавано престъпление заснел с дигитален фотоапарат порнографски материал с едно от 11-годишните деца. Продължил да снима порнографски материали и с другите деца в следващите дни.

Престъпните действия на французина станали известни на учителка на децата, пред която едно от тях разказало за случващото се в селската му къща. Тя споделила това с директорката на училището, която подала сигнал в полицията.

При претърсване в дома са намерени и файлове с порнографски материали с лица от женски пол, които изглеждали като непълнолетни. Той има криминална регистрация във Франция за отвличане на малолетно лице без използване на измама и насилие и за подкупване на непълнолетно лице.

Предстои делото срещу подсъдимия да бъде насрочено за разглеждане в Добричкия окръжен съд.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

До броени часове драстично скачат цените на билетите за влак

Както е известно Националният железопътен превозвач променя цените на билетите за пътуване с влак заради…

преди 4 минути

Колко много хора празнуват имен ден утре. Това са имената

Утре е Гергьовден. Както е добре известно Свети Георги е от малкото светци, който е…

преди 12 минути

На връх Великден се навършват 11 години без Чочо Попйорданов

Днес се навършват 11 години от смъртта на Петър Иванов Попйорданов (11 юни 1964 –…

преди 15 минути

Какво става в АЕЦ „Козлодуй”: Спряха пети блок

Днес пети блок на АЕЦ "Козлодуй" е спрян за планов годишен ремонт и презареждане с…

преди 22 минути

Случи се чудо в малко наше село точно за Великден

Стана ясно, че в навечерието на Великден отец Йордан от храм „Св. Пантелеймон“ от с.…

преди 26 минути

Заради пиян шофьор затвориха Прохода на Републиката

Проходът на Републиката е временно затворен за движение. Два товарни и един лек автомобил са…

преди 30 минути