in

Народът не иска нито един политик. Решението среща непреодолима сила

Снимката е илюстративна

Народът не иска нито един политик. Недоволството е против абсолютно всички, които за последните 30 години не направиха нищо за хората, а само за тях си.

Отново се разиграва една публична драма, която има за цел да смени едните с другите артисти на сцената.

НЕ на всички – „ГЕРБ“, „БСП“, „ДПС“, „ДА, БЪЛГАРИЯ“, Слави, Мая, Радев и още 100 лапачески политически бригади, наредени на опашка за трапезата.

Тези отпред не са вашите хора. Употребяват недоволствот на хората в безмислен малоброен протест. Те просто искат да са следващите, които ще употребят властта. А тези, които я употребиха, искат промяна ама вече няма кой да ги чуе. Вече не им вярват.

Всички ние знаем, че държавата се управлява задкулисно. Кукловодите не се показват и си избират кой е най – подходящият „шампион“ за тях пред публиката и кой е най-добрата марионетка за икономиката.

По неофициална информация, има около 2500 мутри, които управляват активите на задкулисието и над 5000 политици, повечето от които го поддържат.

Реално недоволни сме почти всички (98% от хората), но всеки гледа себе си и не вярва, че ще се случи промяна.

Защо ли!? Защото българина не е глупав и не обича да го замесват.

Протестите са една пропагандна машина на подмяната и хората за това се отдръпнаха от нея. Нищо няма да се промени със смяната на властта в политиката и това е ясно като бял ден.

А решението? Решения има много, но те всички срещат единно непреодолимо препятствие – ПАРИТЕ.

Осветяването на капиталите. Не проверката им, а осветяването им. Реалните собственици и реалният им размери.

Всичко, което виждаме по медиите, е трошичка, изпаднала от баницата. А всичко което се случва са легенди, които подочуваме и само затвърждават позицията ни „да гледаме себе си“.

Публикувано от Георги Костов

Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката.При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.