in

Десислава Атанасова за ситуацията в ГЕРБ. Застрашена ли е партията

Кадър: bTV

Днес Дисислава Атанасова, бивш министър, а сега депутат от управляващите, коментира ситуацията в ГЕРБ. По нейни думи разпаздане на партията няма да има. 

„Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да пророкуват нашите политически опоненти. Като управляваща партия сме правили немалко грешки, но навреме взимаме своите поуки“, каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова по БНТ.

„Първо за 10 години в управление реално в изпълнителна власт, в законодателна власт, която и да е политическа партия, вероятно носи негативи. Ние сме виждали, че и за по кратко време негативите са огромни. Така или иначе ГЕРБ като управляваща партия вероятно е правила немалко грешки, въпросът е, че ние навреме вземаме своите поуки.

Винаги, когато е поставено под съмнение дали личността на определен политик или определена политика, то ние преразглеждаме своето решени и към политиката, и към определения човек. Примери много. ГЕРБ е демонстрирала, ако не друго, че политически чадър над никого не отваря, когато става въпрос за скандал или корупционна практика и мое да чува гласа на хората.“ каза Атанасова.

По публикацията работи : Росен Гацин

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/