in

Двойно убийство разтърси жителите на цял квартал в Италия

Снимка: Pixabay

Кърваво двойно убийство не даде миг спокойствие на жителите на цял квартал през нощта

Жертвите са млада двойка – мъж на 33 години и 30-годишна жена. Убити с нож са италианският футболен съдия Даниеле де Сантис и приятелката му Елеонора Манта, предаде „Блиц“.

Кървавият инцидент е станал в жилищен блок, намиращ се в района на железопътната гара на град Лече. Съседи първо са чули скандал на висок тон в апартамента на Де Сантис, а след това и в стълбищната клетка. След това тялото футболният рефер е открито на стълбите с множество рани, нанесени с нож. Приятелката му също е била в тежко състояние в жилището. Въпреки намесата на екипите на спешна помощ, животът на двамата не е бил спасен.

Следователите работят по версията за двойно убийство. Очевидци са видели неизвестен мъж да се отдалечава тичайки от блока, като е носел и нож със себе си. Разпитани са множество свидетели. В опит убиецът да бъде хванат, целият квартал е бил блокиран от полицейски служители, а из града са поставени пропускателни пунктове. Телата на двете жертви са откарани в градската морга за извършване на аутопсии.

Даниеле де Сантис е свирил мачове предимно в италианската Серия „Ц“. През кариерата си е ръководил 130 официални срещи. През 2017 г. дебютира в Серия „Б“ на мача между Пиза и Беневенто.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/