in

Фънки отново прикова вниманието с разкритията, които направи за себе си (ВИДЕО)

Кадър: bTV

Музикантът Димитър Ковачев сподели спомени от миналото си, с които отново развесели феновете си

Фънки е като магнит за внимание, когато участва някъде, а причината е атрактивното му поведение и достатъчно пиперлив език.

Музикантът, който редовно възмущава феновете на „Като две капки вода“, в което обикновено е неизменна част от журито, този път хвърли истинска бомба за себе си.

Димитър Ковачев, както е истинското му име, направи серия от лични признания пред Мария Игнатова в „Папараци – ново 20“, на които зрителите станаха свидетели тази неделя.

Кадър: bTV

Връщайки лентата назад Фънки признава любопитни подробности от детските си години, включително и факта, че е бил злобно дете. Не остава скрит и един от най-големите му страхове. Едни от малкото му забавни моменти като дете пък са били, когато с приятели са крадели краставици или светлоотразителите на колите, заради което е изял и не малко бой.

Не по-малко забавни са и моментите на Фънки като музикален продуцент. По време на концерта си в Арена Армеец в София, например, Шаде поискала специална бяла стая за своята болонка. Причината – кучето изпадало в стрес в друга среда. Фънки издаде как точно се е справил с причудливата ситуация.


Видео: bTV

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/