in

Какво означават еднаквите числа, които често виждаме случайно?

Снимка: Pixabay

Според общоприетото убеждение повтарящите се числа винаги носят нещо мистично и загадъчно

Числата винаги са играели важна роля в живота на човека. Още древните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои комбинации са предричали щастие и успех, а други били използвани в различни пророчества, пише Edna.bg.

В цивилизации като вавилонската и индуистката числото е начало на всичко. Според общоприетото убеждение повтарящите се числа винаги носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас. Те показват една по-голяма реалност, която не винаги се усеща в нашето всекидневие.

Ако винаги попадаме на тези числа, докато гледаме часовника си, например 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, това може би означава, че Вселената се опитва да ни каже нещо. Повечето хора вярват, че тази подредба сбъдва желания, но от значение е и точно кои числа сте видели. Те не са просто съвпадение, нито въпрос на случайност. Представляват ясен символ на синхронизма и прикриват по-дълбоко послание, идващо от духовния свят, разкривайки скрити тайни.

Най-мощно е числото 11, особено в неговата двойна форма 11:11. Когато видите 11:11, това означава, че голямата клетъчна памет се активира. Числото я стимулира, за да ни напомни нещо, което сме забравили. „11:11” е послание, че сме на правилния път и сме приведени в съответствие с по-голяма вибрация.

Ако видите три шестици случайно, означава, че прекалено сте се фокусирали върху материалния свят, а Вселената иска да ви припомни, че има много по-важни неща от вещите, а трите седмици се смятат за положителен знак. Ако случайно попаднат пред погледа ви, означава, че скоро ще реализирате всички свои планове и ви очаква период на хармония и щастие.

Относно трите нули. Нулата е символ на покоя. Ако я виждате често, това е знак, че сте преминали през най-големите си трудности и е време да си вземете поуки от тях, за да не се повторят отново.

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/