Категории: Спонсорирани

4 начина да пестим пари докато сме на работа

Реклама

За повечето хора ежедневието е забързано и много натоварено. Те работят най-малко по 8 часа дневно и се прибират късно вечер, особено ако станат жертви на огромния трафик по пътищата на България. Добрата страна на нещата е, че можем да пестим пари, в есенния и зимния сезон. По-долу Ви даваме 5 ефективни начина да намалите харчовете, когато сте на работното място. Тези наши съвети са плод на проучвания по темата, така че можете да им се доверите напълно.

Носете си храна от вкъщи
Случвало ли Ви се е да излезете обедна почивка и да похарчите 10 – 15 лева за храна, която може да Ви излезе два пъти по-евтино, ако я приготвите в дома Ви. Да, със сигурност Ви се е случвало и Ви хващало яд, че сте направили поредния харч. А представете си, ако това се случва всеки ден.
Ето защо е много по-добре да си приготвите храна в дома Ви и да си я занесете на работното място. Не е задължително това да бъдат поредните сандвичи. С каквото и да се храните, то щбъде по-евтино, ако излезе от магазина, вместо ако го закупите от ресторанта до офиса ви.

Намалете разхода на гориво на автомобила

За да посрещнете есента и зимата с пълни джобове, е нужно да ограничите разхода на бензин, газ или дизел. Това става добре, докато атмосферните условия го позволяват. Използвайте топлите дни през септември и октомври, за да се придвижват с велосипед, градския транспорт или пеша, ако работното Ви място е близо. Направете една елементарна сметка и ще видите колко много можете да спестите. Цените на горивата у нас са високи, а много хора харчат, без да се замислят за парите си. Те често излизат с оправданието, че се стига по-бързо до дадено място, но и това не е съвсем вярно, предвид възможността за използване на скорострелното метро, което е по-евтино.

Икономия при спазване на хигиена

Водата вкъщи също е скъпа. Ако обаче вашият офис разполага с душ и стая, в която да се поддържате, то нищо не пречи да се изкъпете там. Това важи и за вашите деца, които отиват на тренировки, в чийто съблекални има бани и душове. Те също могат да ги използват напълно свободно, че даже и задължително. Да, това невинаги е възможно, но пък съвременните работодатели често предвиждат средства за спазване на хигиената на работните места.

Пушете по-малко цигари по време на работа

Има хора, които отделят по 2 час, та и повече, за да пушат на работното място (около офиса). Тези два часа може да се използва много по-разумно, като например да се свържете с ваши клиенти, да изчистите работното си място, да се обадите на близък човек и така нататък. По този начин няма да употребите цялата кутия за деня, а ще оставите и за времето, в което се приберете у дома. Ние не искаме да Ви разубеждаваме да пушите, но е по-добре да намалите никотина, защото така ще спестите немалко пари, а и ще се почувствате далеч по-добре здравословно. Ако случайно останете без пари, можете да вземете кредит до заплата.

Тази статия достига до вас благодарение на Кеш Кредит!
● офис Чаталджа
⮚ гр. Варна, ул. „Чаталджа“ 20, вх. А, партер
● офис Център
⮚ гр. Варна, бул. Сливница 91
● офис Д-р Пискюлиев
⮚ гр. Варна, ул. Д-р Пискюлиев 88
0800 200 88

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Времето по морето днес: Ето какви температури да очакваме

От НИМХ прогнозират, че днес ще има превалявания само на отделни места в страната, а…

преди 17 минути

Кирил Петков: Моите огромни съболезнования на близките. Бог да прости загиналия

Кирил Петков написа публикация в профила си във Фейсбук, след катастрофата край Варна с автомобил…

преди 10 часа

НСО потвърди: Починал е втория шофьор в катастрофата с Кирил Петков край Варна

Около 17.30 часа днес, 16 май, служебен автомобил на Националната служба за охрана е претърпял…

преди 11 часа

Извънредно: Край Варна катастрофира кола на НСО с Кирил Петков. Има загинал

Стана ясно, че днес около 17:30 часа на входа на Аксаково, област Варна, е катастрофирал…

преди 12 часа

Важно съобщение: Временно затварят този булевард във Варна

Заради отстраняване на опасно сухо дърво и клони утре за няколко часа ще бъде затруднено…

преди 14 часа

Обявиха добри новини за шофьорските книжки

От Министерството на вътрешните работи (МВР) обявиха, че са отстранени проблемите при част от процедурите…

преди 14 часа