in

Крупен обир: Задигнаха каса с пари за 30 секунди в столицата (ВИДЕО)

Кадър: VBOX7

Задигнаха касата на фирмен магазин

Става дума за офис в жилищен комплекс в столицата. 65-килограмовият сейф е изнесен за малко над 30 секунди, съобщава Нова телевизия. Представителят на фирмата Янко Сиджимов разказва, че вратата е била разбита с голям чук.

„В 1.43 часа, трима маскирани паркират автомобил пред офиса и разбиват вратата. Регистрационният номер не се вижда. Все пак сме взели записи и от съседни сгради, но ще е трудно да го видим”, казва той.

Вижда се, че действат с голям чук. След първия удар охраната на комплекса се намества и сигнализира охранителната фирма на сградата. Според Янко крадците са били подготвени и са знаели какво търсят.

„Живущите казват, че са чули силен трясък, като някои от тях дори реагират и слизат веднага”, казва управителят на фирмата. Според него прави впечатление, че крадците идват целенасочено към чекмеджето с парите. Чувал се и разговор, в който те дискутирали въпросната каса.

Янко разказва, че полицията е съдействала по много добър начин и са събрани много записи от камерите в близост до комплекса.

По публикацията работи Снежина Раева 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/