Категории: Спонсорирани

Покер от bwin – как да печелим с умение?

Реклама

Покерът е може би една от най-успешните и популярни игри в света, отговорна за създаването на редица милионери, за присъствието на множество турнири – онлайн и реални, както и особена възможност за забавление и професионална кариера. Мнозина все още вярват, че тази игра е измислена в САЩ, но истината е, че нейните корени се зараждат някъде във Франция и Германия, популярните разновидности започват да съществуват в САЩ, включително и популярният Texas Hold Em, но началото идва от Европа.

Това, което прави покера толкова вълнуващ, е фактът, че когато един играч няма достатъчно добри карти, той спокойно може да играе и с други средства, включително и с блъфове. Не е изненада, че повечето професионални играчи са започнали своята кариера случайно, търсейки тръпката от удоволствия като риска, а в последствие хобито се превръща в доходоносно занимание, което често възнаграждава и със сериозни приходи.

Това обаче изисква време и малко повече опит, както и добро познаване на правилата. По тази причина можем да открием напълно безплатна секция в покер платформата на bwin, където са публикувани всички правила и се обясняват ясно и точно всички ръце, както и силата им. Това разбира се е добро начало за базовите умения, след тях обаче се изисква практика. Мнозина професионалисти биха заявили, че голяма част от книгите с ръководства са написани за единични случаи и макар да обещават бляскави резултати, опитът наистина е най-голямата инвестиция в тази платформа.

Що се отнася до възможности, можем да открием наличието на редица турнири, включително и ежедневен фрийрол, със специален награден фонд. Брандът може да се похвали с много повече от това, можем да забележим наличието на най-различни награди, които постоянно се обновяват, но силната страна на покер секцията е възможността за участие в разнообразни турнири, както дневни, така и такива на седмична и месечна база. В тази платформа можем да забележим, че се продават и билети за по-сериозните турнири, но обикновено можем да видим, че се раздават и покани за по-добрите играчи.

Секцията с награди пък позволява трупането на точки, които по-късно се превалутират в кешбек стойности. По-важното е, че в тази платформа откриваме разнообразие от игри според вида турнир. В Boosted Daily Legends ще открием наличието на около 14 предложения. Откриваме възможност за кратки игри, както и нощна покер лига, ако това е вашето предизвикателство. В основата на всичко обаче трябва да запомним, че по-сериозните резултати идват, когато предпочетем да се забавляваме и да научаваме основните видове игра и поведение в практиката.

Никой не принуждава голяма част от играчите да се впускат в турнири, където няма да бъдат никаква конкуренция, по тази причина присъства така наречената билетна система. Също така можем да видим много подробно описана секция с правила за залози, при това във всички разновидности от играта.

Една много важна и популярна възможност е фактът, че вече можем спокойно да свалим и специално разработеното приложение само за покер, с което да играем с играчи от цял свят, при това на всички разновидности като No Limit Texas Hold`em, Fixed Limit Texas Hold`em, Pot Limit, Sit&Go и още много други. Покер платформата наистина предлага разнообразия и изисква време за усвояване, а когато играчът започне да демонстрира качества, той често ще получава възможност за включване в по-сериозни турнири. А това ще е и доказателство, че не само надгражда знанията си, но и върви по професионалните стъпки за по-нататъчна кариера.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Интензивни валежи и гръмотевици се задават: Ето какво ни чака утре

Според прогнозата на НИМХ през следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачно. Очакват се…

преди 17 минути

Ще спрат ли проучванията на Варненския некропол заради липса на средства?

Именно във Варненския некропол е открито най-старото обработено злато в света. Но се оказва, че…

преди 31 минути

Сняг се сипе на това място в България (ВИДЕО)

Хижа Беговица побеля. В момента там се сипе обилен сняг, който напомня за зимата. Това…

преди един час

Варненци пропищяха: Блъскат си главите в този пътен знак във Варна

В една от варненските групи във Фейсбук, мъж сигнализира за проблем на пътя във Варна.…

преди 2 часа

Напрежението в Грузия ескалира (ВИДЕО)

Грузия е разтърсена от протести, във връзка с предложен закон за чуждестранните агенти. Той беше…

преди 2 часа

Безплатна ще бъде „Синята зона“ във Варна в тези няколко дни

Паркирането в "Синята зона" във Варна ще бъде безплатно през следващите няколко празнични дни Става…

преди 2 часа