in

ВМРО-Варна с пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш

снимка: ВМРО-Варна

Ha 23 октомври 2020 г. в град Варна се проведе Общинска конференция на местната организация на ВМРО БНД. Това съобщиха за медия „Нова Варна“ от ВМРО БНД.

На нея с абсолютно мнозинство бе избран деветчленен Общински комитет с Председател Миглена Филева. Заместник председатели са Красимир Николов и Камелия Караманова, секретар – Димитър Минев, касиер – Боряна Гроздева и членове: проф. Николай Евтимов, Радостин Георгиев, Румен Динчев и Мартин Пеев.

Тържествено бе отбелязана и 127-та годишнина от създаването па ВМРО БНД. Специален гост на събитието бе зам. председателят на патриотите Искрсн Веселинов. Той заяви, че ВМРО БНД е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш с пакет от мерки. Едно от предложенията с да бъдат въведени електронни визи за туристите от бившите съветски републики. С това се цели да бъдем конкурентноспособни на дестинации като Кипър и Турция. Патриотите ще предложат в Закона за държавния бюджет да бъдат осигурени безплатни ваучери от работодателите за всеки български гражданин, за ползване на туристически услуги в страната през 2021 г. Веселинов припомни, че други инициативи на ВМРО БНД в тази насока са намаляването на ДДС в туризма и държавна субсидия за чартърните полети.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/