in

Варна настига София, ръст на онлайн поръчките на хранителни продукти

Снимка: Parkmart.bg

Студеното време и здравните мерки за ограничение на заразата от Ковид-19 стимулираха варненци да се обърнат към новите начини за пазаруване на хранителни продукти.

Вместо да се редят по опашки, все повече жители на нашия град предпочитат да направят покупките си онлайн, научаваме от собственика на Parkmart.bg Добромир Андонов.

“Онлайн магазинът ни за хранителни продукти работи от юли месец. Само за месец – от септември до октомври, имаме ръст 2,5 пъти на поръчките през платформата”, разказва той.

Клиенти на Parkmart.bg са не само редовните посетители на реалните магазини от веригата, но и жители на вилните зони и отдалечените квартали, които досега нямаха удобен достъп до премиум хранителни стоки. Сега поръчките, направени онлайн, се доставят до всяка точка на града и са безплатни за покупки над 50 лв.

Снимка: Pexel

Магазинът е познат на варненци с българското месо с ясен произход, млечните продукти от истинско мляко, био-храните и продуктите за дома и семейството.

Лесният и удобен начин за поръчка в онлайн супермаркета ще даде възможност на повече хора да се насладят на истински качествени продукти, храни и напитки.

Поръчките се доставят всеки ден в специални хладилни бусове, регистрирани в БАБХ и при спазване на всички хигиенни норми.

Благодарение на улесненото потребителско преживяване, Parkmart отговаря на нуждите на активното население на града, с вкус към качествения живот.

В София онлайн поръчката на хранителни стоки вече е “новото нормално”, време беше и Варна да прегърне по-лесния и удобен начин за пазаруване.

„Решихме се на тази стъпка не само заради коронавируса. Онлайн пазаруването вече е неразделна част от нашето ежедневие и за нас дигиталният магазин беше логична стъпка напред в развитието на веригата“, споделят собствениците на Parkmart.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/