Категории: Спонсорирани

Уеб програмиране – неограничени възможности за кариера

Реклама

Знаете ли че Марк Зукърбърг е написал Facebook само за 14 дена. А че уеб програмирането е донесло платформи като YouTube, Netflix и Instagram. Уеб програмирането е азбуката на 21ви век. Уеб девелъпърът е човека, който измисля дизайн, пише функционалност и управлява уеб страницата. Уеб сайтът е по-важен от всичко за всеки бизнес, решил да има уеб присъствие и да достига до своите клиенти онлайн. 

Днес повечето бизнеси, които искат да предлагат продуктите и услугите си онлайн, трябва да имат добър уебсайт. Тези, които все още не са го разбрали, ще го разберат съвсем скоро. Бизнесите все повече търсят талантливи и разбиращи хора, които да могат да направят изключителен уеб дизайн и сайт за тяхното онлайн присъствие. Обаче, хората, които умеят да правят уеб дизайн и сайтове, не са толкова много, водейки до скок в търсенето на уеб девелъпъри. 

Снимка: Advanceacademy.bg

Най-големият ИТ учебен център в Източна България, Advance Academy, разбира предизвикателствата на един човек решил да започне да учи уеб програмиране, ето защо, академията стартира курс за начинаещи по Web Development. Обучението е изготвено по достъпен начин за всеки, който е мотивиран да придобие нови знания в света на уеб програмирането. Програмата на курса включва два модула, които при желание могат да бъдат записани и поотделно – Front-End Fundamentals и JavaScript Fundamentals, като те включват всичко необходимо, за да дадат начален старт на курсистите в ИТ сектора. 

Снимка: Advanceacademy.bg

Защо възможностите за кариера като уеб девелъпър са неограничени? Технологиите се развиват с такива бързи темпове, че нуждата от опитни хора в тази сфера е огромна. Хората разчитат на технологиите, дори за ежедневните си задачи, като компютър, смартфон, и Интернет. Глобално, хората прекарват между 3 и 4 часа в Интернет на ден, съответно, един от най-приложимите и мощни инструменти за бизнесите да привличат нови клиенти и да задържат старите е чрез техния уеб сайт, неговия дизайн, функции и скорост. Всички тези неща зависят от уеб девелъпърите и техния опит, знания и умения. Като се има предвид, че търговията и бизнесът винаги са съществували и ще продължават да съществуват, както и че дигиталните технологии ще продължат да се развиват, следва че възможностите пред хора, които искат да се занимават с програмиране са неограничени. 

Advance Academy предоставя възможността на всеки амбициран и мотивиран човек, търсещ нова посока в живота, да даде старт на кариерата си като уеб девелъпър. Професия, в която търсенето е огромно и специалистите не са достатъчно.

За повече информация и записване:
тел: 0889990030
email: office@advanceacademy.bg
адрес на академията: ул. Димитър Икономов 19, ет. 3

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Кобрата празнува рожден ден днес: Честито. На колко става

Днес рожден ден празнува Кубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) Той е български боксьор, бивш…

преди 52 минути

В нощта на Възкресение се пазете от джебчии и пожари

По празниците полицията и пожарната предприемат извънредни мерки, за да преминат спокойно и без инциденти…

преди 57 минути

20-годишна катастрофира челно в крайпътно дърво и преобърна колата

Стана ясно, че 20-годишна румънка е пострадала при тежка катастрофа, станала тази сутрин в Русе.…

преди един час

Затвориха Прохода на Републиката

Стана ясно, че временно е спряно движението през Прохода на Републиката. Причината поради, която се…

преди един час

Как да сварим яйцата за Великден без да се счупят

Днес, на Велика събота също се боядисват яйца. Има няколко задължителни неща, които трябва да…

преди 4 часа

Усетихте ли я: Вилнее мощна магнитна буря, кога ще отшуми

Стана ясно, че активното слънчево петно ​​AR3654 произведе най-силното си изригване досега – изригване от…

преди 5 часа